Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg
BLACK_FRIDAY_HEADER_V2.png

Black Friday Actie 

-20% op zwarte monturen

Bijna is het weer de hoogmis van de koopjes: Black Friday! Mis deze dag niet want dan kan ook jij een leuke bril scoren met een waanzinnige korting. En omdat we de Black in Black Friday willen respecteren, geldt de korting exclusief voor onze zwarte monturen!

Hoe kan je genieten van de Black Friday Actie van Brilart?

De actie is enkel geldig in onze winkels. Spring dus binnen bij Brilart Torhout en/of Brilart Heule. Wil je vooraf je keuze al kunnen bepalen, kijk dan al eens in de webshop, schrijf je model op en vraag ernaar tijdens je bezoekje.

Wat is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. De traditie komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving, het grootste familiefeest in de VS. De cadeautjes waren uitgedeeld en de winkels hadden nog een grote stock. Black Friday was dus een goede kans voor de winkeliers om hun stock uit te verkopen.

 

Sinds enkele jaren zie je de traditie ook de kop opsteken in Europa. De maandag na Black Friday houden veel elektronicaleveranciers nog een aparte uitverkoop. Dit heet dan weer Cyber Monday. Stilaan zijn deze twee commerciële hoogdagen de start geworden van de feestdagen met als absolute hoogtepunten Kerstmis en Nieuwjaar. 

Bekijk voortaan het leven door een roze bril (met een zwart montuur)