Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

ENTOURAGE OF 7

Brillen voor the rockers and the rollers, lovers and the sinners: dat is wat het Amerikaanse merk Entourage of 7 probeert te maken. Dit merk laat zich inspireren door de coole stijl van Venice Beach, maar dan wel in combinatie met de vintage look van Hollywood. Uiteraard heeft ieder trendy design de kwaliteit die je mag verwachten van dit topmerk. 

Wil je de unieke collectie van

ENTOURAGE OF 7 bij Brilart ontdekken?

Het brillenmerk Entourage of 7 is in 2007 opgericht in Los Angeles: de stad van de acteurs, modellen en rock-'n-roll-sterren. Dit merk wil dan ook brillen maken voor iedereen, of je nu een uitgesproken stijl hebt of het graag ingetogen houdt. 

 

De verschillende culturele werelden van Los Angeles zijn een grote inspiratiebron voor de ontwerpers. Tegelijkertijd worden alle brillen gemaakt in Japan en Denemarken, dus de typische trends uit deze landen vind je ook terug in de monturen van Entourage of 7. 

Veel designs hebben een vintage stijl, geïnspireerd door het oude Hollywood

Veel designs hebben een vintage stijl, geïnspireerd door het oude Hollywood. Deze klassieke monturen worden vervolgens modern gemaakt door ze stuk voor stuk een trendy twist te geven. Denk aan opvallende kleuren en strakke lijnen die elkaar moeiteloos complementeren. Op deze manier maken de ontwerpers van Entourage of 7 brillen waarmee je echt een statement maakt. Dat wordt ook gewaardeerd door de inwoners van Los Angeles, want veel beroemdheden zoals Tom Hanks en Gary Oldman dragen de monturen van dit merk

 

De kwaliteit van de monturen wordt bovendien niet vergeten. De designers maken gebruik van hoogwaardig acetaat dat zijn vorm goed behoudt en dat jarenlang meegaat. Ook de frames van titanium worden met veel aandacht gemaakt, zodat je keer op keer geniet van je favoriete bril. 

Nieuwe brillen van ENTOURAGE OF 7