Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

IZIPIZI

Elke dag een bril dragen met een lach op je gezicht: dat is mogelijk dankzij de designs van IZIPIZI. Dit merk vindt het namelijk belangrijk om de vrolijkste monturen te maken, met behulp van speelse vormen en uitgesproken kleuren. Daarbij worden moderne trends gecombineerd met tijdloze monturen. Zo draagt ieder kind een zonnebril waar hij of zij echt vrolijk van wordt!

Wil je de unieke collectie van

IZIPIZI bij Brilart ontdekken?

Het brillenmerk IZIPIZI werd opgericht in het jaar 2010. De ontwerpers vonden het belangrijk om trendy brillen te maken die tegelijkertijd speels en comfortabel waren. Dat is helemaal gelukt, want binnen een paar jaar heeft IZIPIZI al meerdere prijzen mogen winnen dankzij de vooruitstrevende monturen van het merk.

de monturen zijn speciaal aangepast aan het kleinere en smallere gezicht van kinderen

De ontwerpers weten precies wat kinderen willen: ze vinden het leuk om een beetje eigenwijs te zijn en vallen graag op. Dat is een perfecte match met IZIPIZI. In de collectie van dit merk vind je namelijk kinderzonnebrillen terug met een opvallende vorm, maar ook met glazen in allerlei verschillende kleuren.

 

Daarbovenop zijn de monturen speciaal aangepast aan het kleinere en smallere gezicht van kinderen. De bril beweegt moeiteloos met hun gezicht mee, waardoor ze hun zonnebril elke zonnige dag met plezier dragen.

 

De designers vinden het ook belangrijk om de beste materialen te gebruiken. Dat is maar goed ook, want een zonnebril voor kinderen moet tegen een stootje kunnen. De scharnieren zijn lekker flexibel en bewegen goed mee, terwijl de montuur zijn vorm moeiteloos behoudt. Dat maakt de brillen van IZIPIZI niet alleen stijlvol, maar ook nog eens een hele duurzame keuze.

 

Wil jij je kleintje graag opvrolijken met de leuke designs van IZIPIZI? Bekijk dan de volledige collectie van dit merk in onze webshop!