Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

JAGUAR

Een automerk dat brillen maakt, het is misschien wel een match made in heaven. Het automerk Jaguar weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het gebruik van hoogwaardige materialen is. Deze technische kennis wordt moeiteloos gebruikt voor het design van de monturen van Jaguar. Iedere man met een bril van Jaguar ziet er stijlvol uit en voelt zich koning te rijk dankzij de luxueuze monturen van dit merk. 

Wil je de unieke collectie van

JAGUAR bij Brilart ontdekken?

Al sinds 1935 maakt het merk Jaguar de meest luxe en vooruitstrevende auto's. Ieder product van dit merk moet vernieuwend, innovatief en modern zijn, uiteraard met de nodige luxe. Deze liefde voor kwaliteit wordt moeiteloos doorgezet in de brillendesigns van het merk. Iedere bril moet van hoogwaardige materialen gemaakt worden en bovendien in staat zijn om ieder stootje te incasseren. 

 

Doordat de ontwerpers de juiste technische kennis hebben, zijn zij in staat om iedere bril een unieke touch te geven die de brillen net zo exclusief maakt als de auto's van het merk. Zo bevatten de zonnebrillen een anti-reflecterende coating aan de binnenzijde van het glas, zodat je van een nog helderder zicht geniet. 

iedere bril heeft een unieke touch die de brillen net zo exclusief maakt als de auto's

Niet alleen de kwaliteit van Jaguar is van het hoogste niveau, ook de designs voldoen aan alle eisen die een modebewuste man heeft. De monturen hebben een tijdloze vorm, inclusief de strakke lijnen die je van Jaguar gewend bent. Dit wordt vervolgens moeiteloos gecombineerd met opvallende kleuren die helemaal bij de trends van nu passen. Stoer, opvallend en stijlvol: dat is waar de brillendesigns van Jaguar voor staan.