We zoeken versterking voor onze belevingswinkels in Heule en Torhout   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

KINTO

Een kwalitatief brillenmerk van eigen bodem: dat is Kinto. Dit merk staat al sinds jaar en dag bekend als hét merk voor mensen die op zoek zijn naar comfort. Brillen die moeiteloos zijn aan te passen aan ieders gezicht, daar staat het merk voor. Dit in combinatie met een creatieve en uitgesproken stijl waar modeliefhebbers van houden. 

Wil je de unieke collectie van

KINTO bij Brilart ontdekken?

Celso Viejo startte zijn eigen Belgische brillenmerk Kinto in het jaar 1978, waar hij vanuit zijn atelier in Brussel gemakkelijk draagbare en ergonomische brillen wilde maken. Door de jaren heen is er niets veranderd. De brillen van dit merk passen zich namelijk moeiteloos aan aan de vorm van je gezicht. Daardoor kunnen ze ook gedragen worden door kinderen en mensen met een smal gezicht. 

Met deze brillen zie je er dus niet alleen stijlvol uit, maar zorg je ook nog eens goed voor de natuur. 

Het merk vindt het niet alleen belangrijk om op draagcomfort te letten, want ook duurzaamheid draagt men hoog in het vaandel. Zo worden Kinto brillen gemaakt van een combinatie van katoenzaad en hout. Dit zorgt ervoor dat iedere montuur biologisch afbreekbaar en 100% recycleerbaar is. Met deze brillen zie je er dus niet alleen stijlvol uit, maar zorg je ook nog eens goed voor de natuur. 

 

Uiteraard mag de look ook niet vergeten worden. De designers van Kinto hebben oog voor detail en vinden het maar al te leuk om met kleuren te spelen. Opvallende kleurcombinaties vind je dus veel terug in de collecties van dit merk, maar ingetogen designs horen ook bij Kinto thuis. Brillen met een eenvoudige stijl combineer je moeiteloos met uitgesproken kledingstukken en zijn dus de perfecte basis voor iedere dag. 

Nieuwe brillen van KINTO