Winkelmandje is leeg

Langskomen? Graag! Maak eerst online een afspraak.   afspraak maken 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

PORSCHE DESIGN

Stijl, vorm en technologische innovatie zijn essentieel in de autowereld, ook als het op brillen aankomt. Het is dus niet zo gek dat het merk Porsche inmiddels zijn eigen brillenlijn heeft uitgebracht. Met een montuur van dit merk kom je modern voor de dag, vooral dankzij de gestroomlijnde vormen waar de ontwerpers van Porsche zo beroemd mee zijn geworden. 

Wil je de unieke collectie van

PORSCHE DESIGN bij Brilart ontdekken?

Het bekende automerk Porsche deed al in 1931 zijn intrede, maar sinds 1972 maakt het merk nu ook zijn eigen brillen. Hierbij kan je precies verwachten wat je al van Porsche gewend bent: exclusieve designs van de beste kwaliteit

 

De monturen van het merk zijn gebaseerd op de auto's van Porsche: strak, gestroomlijnd en modern. Deze verfijnde vormen zorgen ervoor dat iedere bril een bepaalde luxe uitstraalt. De ontwerpers zorgen daarbij voor de perfecte mix tussen klassiek en modern. 

 De monturen zijn gebaseerd op de auto's van Porsche: strak, gestroomlijnd en modern 

Vintage monturen krijgen stuk voor stuk een update door ze te combineren met moderne kleuren of getinte glazen. Het comfort van de monturen is bovendien ontzettend groot. Iedere bril wordt vervaardigd uit hoogwaardig en licht materiaal, waardoor de brillen ontzettend flexibel zijn. Dat betekent dat ieder montuur zit als gegoten. 

 

De designers van Porsche vinden het daarnaast ook een uitdaging om altijd op zoek te zijn naar de nieuwste technologieën op het gebied van eyewear. De glazen moeten altijd aan de hoogte kwaliteitseisen voldoen en ervoor zorgen dat jij een kraakhelder zicht hebt. Het kwalitatieve titanium van het montuur is bovendien onverwoestbaar en heeft daardoor dezelfde kracht die je van de luxeauto’s van Porsche gewend bent.