Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

PUGNALE & NYLEVE

Hightech en een stevige passie voor design, mode en luxe. Deze combinatie van elementen zijn de exclusieve en onderscheidende karakteristieken sinds 2013, toen Pugnale werd geboren als bedrijf.

Wil je de unieke collectie van

PUGNALE & NYLEVE bij Brilart ontdekken?

Emanuele Pugnale, de eigenaar en ontwerper van Pugnale is diep verliefd op de mode-industrie en heeft een ongebreidelde passie voor brillen en luxe in het algemeen. Dit alles inspireerde hem om die technologieën die worden toegepast in de lucht- en ruimtevaart, de auto- en biomedische industrie, te gebruiken in de mode- en designwereld van brillen.

 

Onderzoek en technologische ontwikkelingen, in combinatie met het innovatieve gebruik van technieken en materialen, was de basis om een uitmuntend merk te creëren voor de “Made in Italy”-industrie van luxueuze brillen.

Metaal wordt gecombineerd met stoffen en exclusieve materialen, waardoor een eigentijdse en exclusieve luxeuitstraling ontstaat

Schone lijnen, industriële laminaten en kostbare oppervlakken om een uniek luxebrillenontwerp in zijn soort te produceren. Metaal wordt gecombineerd met stoffen en exclusieve materialen, waardoor een eigentijdse en exclusieve luxeuitstraling ontstaat die in 2017 leidde tot wat ondertussen een wereldberoemd merk is. Pugnale & Nyvele is inmiddels een trendy brillenmerk gekend in de hele wereld.

 

Pugnale & Nyleve belichaamt met hun unieke kennis en benadering van de brillenmarkt de top van de Italiaanse productietraditie. Dit universeel erkende merk zette een nieuwe stap in 2017. Toen tekende Pugnale nieuwe exclusieve partnerships. Vanaf dat jaar delen Pugnale & Nyleve hun technische knowhow met enkele geselecteerde modehuizen in Italië.

 

Hun doel is om de markt op een alternatieve manier te benaderen om hun merk te identificeren als uniek en exclusief, maar altijd in samenhang met modeontwerp. Een geslaagde missie als je het ons vraagt.

Nieuwe brillen van PUGNALE & NYLEVE

PUGNALE & NYLEVE
PUGNALE & NYLEVE
PUGNALE & NYLEVE