We zoeken versterking voor onze belevingswinkels in Heule en Torhout   Bekijk onze vacatures 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

RUDY PROJECT

Rudy Project profileert zich als hét brillenmerk dat kwalitatieve sportbrillen op sterkte levert voor de meest uiteenlopende sporten. Bijvoorbeeld voor wielrennen en mountainbiken. Of om een scherpe blik te houden tijdens een triatlon. Zo heeft Rudy Project eveneens sportbrillen voor de motorsport, tennis, golf, strandsport, snelrennen en wintersport ontworpen.

Wil je de unieke collectie van

RUDY PROJECT bij Brilart ontdekken?

Een gewone bril blijft tijdens actieve sporten vaak niet goed zitten. De sportbrillen van Rudy Project zijn speciaal ontwikkeld om dat tijdens intensief sporten wel te doen. Het brillenmerk biedt verschillende designs en kleuren en materialen van een hoge kwaliteit. Daarom is er ook sprake van sportbrillen op sterkte met een exclusief karakter.

De sportbrillen van Rudy Project zijn speciaal ontwikkeld om tijdens intensief sporten goed te blijven zitten.

Een van de unieke onderscheidende kenmerken is dat Rudy Project de sportbrillen functioneel maakt met een exclusieve look. Bijvoorbeeld met fietsbrillen met een montuur in allerlei kleuren en met als kenmerk dat je ogen niet zo snel vermoeid raken.

 

Ga je elk jaar skiën? Ook dan biedt een Rudy Project sportbril uitkomst. Je ogen krijgen een optimale bescherming en meer specifiek is er bescherming voor het netvlies. Een van de grote voordelen is bovendien dat de sportbrillen van dit merk oersterk zijn. Het draagcomfort is subliem en dat is onder meer te danken aan het lichte gewicht.