Winkelmandje is leeg

Langskomen? Graag! Maak eerst online een afspraak.   afspraak maken 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

SUPERDRY

Amerikaans en Japans, vintage en industrieel: allerlei werelden komen samen in de designs van het merk Superdry. Waar dit label begon als een kledingmerk, maken de ontwerpers van Superdry nu ook brillen die de perfecte accessoires voor iedere dag zijn. De monturen van Superdry passen dan ook helemaal bij het huidige straatbeeld: veelzijdig, stoer en eigenwijs.

Wil je de unieke collectie van

SUPERDRY bij Brilart ontdekken?

Streetwear is helemaal in, niet alleen wanneer het op kleding aankomt, maar ook op het gebied van brillen. Niet gek dus dat de brillen van Superdry tegenwoordig bij de top van de brillenwereld horen. Dit Britse merk timmert al sinds 1985 aan de weg om een van de grootste spelers van de straatmode te worden.

Stoere designs met een coole en edgy uitstraling die helemaal bij de mode van nu passen

Stoere designs met een coole en edgy uitstraling die helemaal bij de mode van nu passen: daar zijn de ontwerpers naar op zoek. Deze liefde voor trends zie je terug in de monturen van Superdry. De designers combineren namelijk vintage modellen met moderne invloeden, met als resultaat een tijdloze bril die jarenlang in de mode is.

 

Hierbij worden niet alleen invloeden uit Amerika gebruikt, want ook de stijl uit Japan wordt aangesproken. Hierdoor is Superdry een brillenmerk voor iedereen, zolang je maar niet bang bent om een statement te maken.

 

De eigenzinnige designs zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens van de beste kwaliteit. Ondanks dat de stijl van Superdry helemaal van het hier en nu is, moet de bril wel jaar na jaar gedragen kunnen worden. De designers besteden daarom aandacht aan details, zodat jij blij wordt van ieder montuur dat Superdry in huis heeft.