Wij zoeken versterking voor onze winkel in Heule   Bekijk de volledige vacature 

BRILART_LOGO_Q
BRILART_LOGO_M

ZERO15

Brillen zonder poespas, met verfijnde lijnen en strakke vormen: dat vind je allemaal terug in de collecties van Zero15. Dit moderne brillenmerk is altijd op zoek naar vernieuwende manieren om de brillenwereld te veranderen. Randloze brillen, maar ook tweekleurige designs horen allemaal bij de specialiteiten van Zero15.

Wil je de unieke collectie van

ZERO15 bij Brilart ontdekken?

In 2005 begon de reis van het bekende brillenmerk Zero15. De oprichters van het merk wilden graag brillen creëren die eigentijds waren en die met gevoel werden gemaakt. Dat was een succes, want de moderne designs van Zero15 werden in een mum van tijd een hit en worden inmiddels in meer dan 26 landen verkocht.

 

Zero15 specialiseert zich in het maken van vederlichte monturen. Ieder model is subtiel, heeft een verfijnde vorm en valt op dankzij zijn minimalistische uitstraling. Dit in combinatie met het allerbeste titanium, maakt het mogelijk om prachtige brillen te maken die je bijna niet voelt zitten. De goede pasvorm zorgt ervoor dat ieder montuur het hoogste comfort heeft, zodat je bijna niet merkt dat je een bril draagt.

Ieder model is subtiel, heeft een verfijnde vorm en valt op dankzij zijn minimalistische uitstraling

Ondanks dat de ontwerpen van dit merk erg ingetogen en verfijnd zijn, is de kleurkeuze opvallend. Het is namelijk de kleur die ervoor moet zorgen dat jij een statement maakt met je bril. Veel modellen hebben een modern tweekleurig design, maar je bent bij Zero15 ook aan het juiste adres voor ingetogen monturen met een subtielere kleur. Hierdoor is het merk niet alleen in staat om trendy brillen te maken, want ook tijdloos design hoort bij de missie van Zero15.

 

Ben jij dus op zoek naar een bril die je jaar na jaar kunt blijven dragen? Bekijk dan de verschillende monturen van Zero15 in onze webshop!