Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

Brilart, jouw brillenwinkel. In Torhout, Heule en Online!

Brilart is, al zeggen we het zelf, een uniek concept. Twee fantastische winkels waar je als klant met veel plezier over de vloer komt. En daar zijn twee héél goede redenen voor:

 

  1. Je wordt er in de watten gelegd door ons professioneel team. Ze nemen hun tijd om te luisteren. Welke stijl van brillen of zonnebrillen zie je graag? Is er een bepaalde merk wat jouw voorkeur wegdraagt? Zelf zijn we ook actieve sporters dus we kennen wel wat over sportbrillen op sterkte. Maar voor onze klanten gaan we verder dan advies. Je kan er, naast een lekkere koffie, ook een gratis oogmeting krijgen. Zo weet je meteen of je huidige brilglazen nog voldoen.
  2. Ons uitgebreid aanbod van brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Er is niet alleen heel veel keuze, de merken die je bij Brilart vindt, zijn altijd van de hoogste kwaliteit.  Plus, we zoeken voortdurend naar unieke merken. Merken die je ergens anders niet vindt.

Dus: dringend nood aan een nieuwe bril of lenzen? En je wil het advies van een echte expert? Kom dan naar één van onze winkels. Om het je lekker makkelijk te maken kan je al eens snuisteren in onze webshop en de mooiste monturen klaar laten leggen.

KIES EEN BRIL IN 4 STAPPEN

De ideale bril moet voldoen aan 4 eenvoudige en toch cruciale eigenschappen.

Dit is hoe wij tot de perfecte bril komen:

CLOSE.svg
brilart-Aankondiging-vakantie.jpg

Brilart Heule is gesloten van 21 juli t.e.m 15 augustus. Brilart Torhout blijft open tijdens de zomer. 

 

Tip: Vergeet niet tijdig je lenzen te bestellen!