Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

Brilart - unieke brillenwinkels in Torhout (Brugge), Heule (Kortrijk) en Online!

Brilart, een unieke brillenwinkel in Heule bij Kortrijk en nog een brillenspeciaalzaak in Torhout bij Brugge. Twee fantastische winkels waar je als klant met veel plezier over de vloer komt. En daar zijn twee héél goede redenen voor:

 

  1. Je wordt er in de watten gelegd door ons professioneel team. Ze nemen hun tijd om te luisteren. Welke stijl van brillen of zonnebrillen zie je graag? Is er een bepaalde merk wat jouw voorkeur wegdraagt? Zelf zijn we ook actieve sporters dus we kennen wel wat over sportbrillen op sterkte. Maar voor onze klanten gaan we verder dan advies. Je kan er, naast een lekkere koffie, ook een gratis oogmeting krijgen. Zo weet je meteen of je huidige brilglazen nog voldoen.
  2. Ons uitgebreid aanbod van brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Er is niet alleen heel veel keuze, de merken die je bij Brilart vindt, zijn altijd van de hoogste kwaliteit.  Plus, we zoeken voortdurend naar unieke merken. Merken die je ergens anders niet vindt.

Dus: dringend nood aan een nieuwe bril of lenzen? En je wil het advies van een echte expert? Kom dan naar één van onze winkels. Om het je lekker makkelijk te maken kan je al eens snuisteren in onze webshop en de mooiste monturen klaar laten leggen.

KIES EEN BRIL IN 4 STAPPEN

De ideale bril moet voldoen aan 4 eenvoudige en toch cruciale eigenschappen.

Dit is hoe wij tot de perfecte bril komen:

“Een zonnebril vinden die past bij mij, mijn stijl en de rest van mijn accessoires was niet makkelijk. Ik heb het de opticiens bij Brilart niet makkelijk gemaakt. Uiteindelijk vonden we een prachtige zonnebril uit de Odettes Lunettes collectie.”
Ilse (32) uit Torhout
“Bedankt aan het hele team in Torhout. Wat een prachtige optiekzaak. Het mag gezegd zijn. Dit was de beste service die ik ooit kreeg. En ik krijg veel bof op mijn bril van Face à Face. Een goede keuze!”
Yves (47) uit Kortemark
“Ik moest een bril dragen van de dokter. Ik was verdrietig. Maar nu heb ik een coole bril. En die mevrouw van Brilart was superlief”
Emma (7) uit Heule
“Soms mis je iets als je het kwijt bent. Maar soms vraag je je ook af waarom je iets niet vroeger had. Awel, zo is het met mijn sportbril op sterkte. Ik kan niet meer zonder. Nooit ga ik nog rijden zonder mijn Oakley.”
Guido (41) uit Ichtegem
“Topservice door dit prachtige team. Content van onze multifocale bril. We kunnen weer verder voor een paar jaar.”
Roger (68) en Yolande (69) uit Kuurne