Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

Merken

ANDY WOLF

Handgemaakte brillen, ontworpen en gemaakt in Oostenrijk. Andy Wolf brengt collecties uit voor heren en dames.

BBIG

Dit Nederlandse merk richt zich op kinderbrillen. Geestige kleurtjes en bestand tegen een duw. Ook voor verfijnde brillen vind je zeker je gading voor jouw kids in het ruime assortiment van BBIG.

BELLINGER

Bellinger, speelse monturen in verschillende patronen en kleuren vind je bij Brilart zowel voor dames als heren.

BINOCHE

Hoogkwalitatief brillenmerk die de vinger aan de pols houdt in de fashion industry. Met productiecentra in Italië en Frankrijk zetten ze in op verfijnde afwerking en een grote duurzaamheid. Hun handelsmerk zijn de tweekleurige monturen. 

CARVEN

Dit modemerk zet stevig in op hun modieuze brillencollectie voor vrouwen. In de aanbieding bij Brilart: de Carven-brillen en Carven-zonnebrillen collecties.

DITA

Dita brillen en Dita zonnebrillen zijn er zowel voor de heren als voor de dames. Dit luxemerk van eyewear verbindt Oost en West naadloos. De brillen zijn gemaakt van de meest luxueuze materialen en dat voel je in een oogopslag.

DOLCE & GABANNA

Dolce & Gabbana, het Italiaanse modemerk van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, ontwerpt naast haute couture ook prachtige brillen. Schitterende ontwerpen met de typische Italiaanse flair. 

EMPORIO ARMANI

Brillen en zonnebrillen, voor dames en voor heren. Italiaans design aan betaalbare prijzen. Sinds de start van de jaren 80 is de wereldwijde populariteit van het merk niet te stuiten. 

ENTOURAGE OF 7

Dit merk, met als uitvalsbasis Los Angeles, maakt leuke brillen voor – zoals ze het zelf zeggen – zowel voor rockers als voor rollers. 

FACE À FACE

Dit Franse merk gaat met een speels gemak om met alle karakteristieken die een bril tot een hebbeding maken. Opvallend kleurrijk tot ingetogen sjiek. Er is een Face à Face voor elk gezicht. 

GUESS

Modemerk Guess verkent met veel honger de wereld van de accessoires en daar moest een brillencollectie uiteraard deel van uitmaken. En terecht. De pareltjes van Guess zijn een must see. 

JAGUAR

Jaguar staat op elk vlak garant voor elegantie en luxe. Voor brillen is dit niet anders. De brillen bieden een sobere sierlijkheid die menig man kan bekoren. Maar bovenal geven ze het comfort waar zovelen naar op zoek zijn.

KINTO

Kinto brillen voor dames of voor heren zijn ronduit een begrip. In 2018 viert het Belgische merk zijn 40ste verjaardag. De monturen van eigen bodem worden zeer gesmaakt. 

KOMONO

Komono, een Belgisch bedrijf, focust zich naast de uurwerken ook op de zonnebrillen. Zowel heren als dames appreciëren het merk met een bijzonder design. De toegankelijke prijzen en dito designs maakt de Komono bril ontzettend geliefd. 

KOMOREBI EYEWEAR

Een jong en ambitieus Belgisch merk. Komorobi is een merk met een duidelijke eigen identiteit dat kwaliteit en passie uitstraalt. Een merk om in het oog te houden!

LAFONT

Lafont, een speels merk uit Parijs, zet in op kleur. De brillen kan je krijgen in honderden verschillende kleurcombinaties. Een uniek brillenmerk wat uitstekend past in onze eigenwijze collecties.

LINDBERG

Lindberg Eyewear zorgde voor een ware revolutie in de brillenwereld. Aparte ontwerpen, unieke materialen en een niet te vatten ziel maken dit merk tot een buitenbeentje. Modern design met een hoek af. Aparte brillen voor aparte mensen. Enkel verkrijgbaar in Torhout.

LUNOR

Evenwichtige brillen van Lunor bekoren heel wat brilliefhebbers. De Duitse producten weet zich jaar na jaar opnieuw uit te vinden. 

MATSUDA

Brillen en zonnebrillen van Matsuda drijven op de Japanse vooruitstrevendheid. Nieuwe technieken en materialen worden zonder schroom toegepast op de mooiste ontwerpen. Matsuda is vertegenwoordigd in ons aanbod voor dames en voor heren.

OAKLEY

Oakley is vooral gekend van zijn sportbrillen. Toch hoeft de brillen en zonnebrillen collectie voor dames en heren niet in de schaduw te staan. Vaak onderbelicht maar daarom niet minder mooi of minder functioneel. Het ontdekken waard!

OAKLEY SPORT

Paradepaardje van Oakley is de lijn aan sportbrillen. Zeg nooit zomaar sportbril tegen een Oakley. Ze bieden brillen toegespitst op zowat elke sport van golf tot wielrennen. Nooit nog een vlieg in je oog, niet tijdens en niet na het wekelijkse ritje op zondag. 

ODETTE LUNETTES

Odette Lunettes is een relatieve nieuwkomer in de wereld van de brillen en de zonnebrillen. Ondanks nog wat groen achter de oren, gooit het merk van celebrity Eline De Munck zéér hoge ogen. De finesse en het pit van het merk is ongekend op de markt. 

PRADA

Modieuze damesbrillen van het gelijknamige modehuis bekoren menig dameshart. En volledig terecht. Dit luxemerk weet wat vrouwen van een bril verwachten. Elk jaar opnieuw is een eer om deze collectie te mogen aanbieden.

PRADA SPORT

Prada Sport, zonnebrillen voor dames en heren, is een zijlijn van de Prada zonnebrillencollectie. Je schuift de brillen niet zomaar aan de kant want ze intrigeren menig brilliefhebber. Een aanrader!

PUGNALE & NYLEVE

Dit luxemerk is een samenspel tussen Duitse degelijkheid en Italiaanse verfijnd. Pugnale & Nyleve biedt het beste uit Europa aan in één enkele brilmontuur. De onconventionele vormen en een eclectisch design worden vaak gesmaakt bij onze klanten. 

RAY-BAN

Wie kent Ray-Ban niet? Het legendarische merk biedt echter zoveel meer dan de klassieke pilotenbril. De alltime classic ontbreekt niet in het gamma. Maar je zal al gauw merken dat Ray-Ban veel breder gaat. 

SABINE BE

Met een passie voor kunst, mode en design startte Sabine Bégault-Vagner haar grote brillenavontuur. Als opticien uit Orléans houdt ze de vinger aan de pols en speelt ze naadloos in op de vragen van haar klanten. Met een prachtige collectie tot gevolg.

SERENGETI

Wereldwijd één van de meest gekende zonnebrillenmerken. Serengeti slaagt erin om techniek op een esthetische manier te combineren met design. Serengeti Eyewear staat garant voor comfort, luxe en schoonheid.

THEO

Met 28 jaar op de teller is Theo inmiddels incontournable in de wereld der brillen. Met meer dan 1500 modellen zoekt deze producent steeds nieuwe horizonten op. Enkel verkijgbaar in Torhout.

TOM FORD

Amerikaans regisseur Tom Ford is van alle markten thuis. De gevierde Hollywoodster ontdekte met evenveel passie de modewereld. Logisch gevolg was een brillencollectie. Doorheen de haren kan deze rekenen op heel wat fans. En volledig terecht! Enkel verkijgbaar in Heule.

VINYL FACTORY

De brillen van Vinyl Factory stralen pure vintage uit. Rockabilly en fifties sferen bepalen de unieke ontwerpen. Deze retromonturen zijn een lust voor het oog. 

VINYLIZE

1999 of 2000, de exacte geboortedatum van het merk is wat onduidelijk. In elk geval slaagde de Hongaarse immigrant Zack Tipton Milaskey om zijn merk uit te bouwen tot een wereldwijd gesmaakt topproduct. 

WOOW

Woow ontstond als een lijn binnen het Face à Face assortiment. Nu verkent deze eigenzinnige spinoff op eigen benen de wereld. Voor wie een bril zoekt met een eigen identiteit. 

ZERO15

Tijdloos en trendy monturen waarbij het merk de combinatie zoekt tussen strak design en het krachtige titanium. Een collectie voor minimalisten. De tweekleurige monturen maken Zero15 tot een geliefd merk bij jong en oud.