Zonnebrillen voor vrouwen

Brilart in Heule en in Torhout specialiseert zich al jaren in dameszonnebrillen. Ons gamma zonnebrillen voor vrouwen is dan ook ontzettend uitgebreid. Je kan altijd langskomen in één van onze winkels om de vrouwenzonnebrillen te bekijken. Maar je kan nu al eens rondneuzen in onze virtuele etalage. Een zonnebril online reserveren is heel eenvoudig.

 

In onze virtuele etalage vind je overigens zonnebrillen voor dames in alle stijlen, kleuren en materialen. Afhankelijk van jouw gezichtsvorm kan een oversized model leuk zijn. Of toch eerder op zoek naar wat sobere elegantie? Kan best! We hebben zonnebrillen voor alle types gezichten en looks. Van casual chique tot extravagante vrouwelijkheid. 

Nieuwe vrouwenzonnebrillen bij Brilart

Zonnebrillen voor dames – Brilart

Vrouwenzonnebrillen in alle kleuren en stijlen

Ons gamma zonnebrillen voor dames is ontzettend uitgebreid. Honderden topmerken zoals Ray-Ban, Prada, Dita, Face-à-Face, Guess en nog veel meer. De collecties volgen de jongste trends en je vindt steeds de zonnebril van jouw dromen terug in ons aanbod. Je kan al onze zonnebrillen bekijken in de belevingswinkels van Brilart. Of je kan natuurlijk makkelijk online shoppen en enkele brillen reserveren. 

Ook onze garanties zijn niet mis

Niet alleen bieden we 1 jaar garantie op de zonnebrillen. Maar ook op fabricagefouten en eventuele lakloslating of lakfout geven we je 1 jaar garantie. 

 

Brilart gaat prat op een uitstekende service. Daarom helpen wij, als geconvectioneerd opticien, bij de tegemoetkoming door de mutualiteiten. Interessant dus als je een zonnebril op sterkte wenst. Geen idee of jouw brilglazen nog sterk genoeg zijn? Kom dan langs voor een professionele oogmeting