Onze collectie zonnebrillen

Butterfly, Wayfarer, Aviator of Cat Eye. Klinkt als Chinees? Iconische zonnebrillen met heel typerende vormen. En dat is net wat je bij Brilart vindt. Een brede waaier aan schitterende zonnebrillen. Brilart kiest dan ook resoluut voor topmerken. Met zonnebrillen van Face à Face, Emporio Armani, Ray-Ban, Tom Ford, Woow, Oakley, Guess, Odette Lunettes, Serengeti en Matsuda hebben we topcollecties in huis. 

 

Elke zonnebril kan je bovendien krijgen met glazen op sterkte. Niet helemaal zeker dat de glazen van jouw zonnebril de juiste sterkte hebben? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Je kan daarvoor altijd terecht in onze winkel in Torhout of Heule.

Nieuwe zonnebrillen bij Brilart

Nieuwe zonnebril kopen bij Brilart

Of reserveer jouw zonnebril voortaan in één van onze winkels in Torhout of Heule

Een zonnebril voor heren of een zonnebril voor dames, hoe je het ook draait of keert, het maakt een outfit af. Een zonnebril bepaalt niet alleen jouw stijl maar ook hoe je naar de wereld kijkt. Niet alleen de looks spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de zonnebril maar ook de functie. Scherp blijven zien is en blijft vanzelfsprekend de hoofdopdracht. Wie dus aangepaste glazen nodig heeft komt best eens langs voor een zonnebril op sterkte. 

Een zonnebril voor iedereen

De zonnebrillen bij Brilart kan je komen bekijken in onze winkel in Torhout of Heule maar je kan ook eenvoudig een zonnebril online reserveren. In onze virtuele etalage vind je ons volledig gamma aan zonnebrillen. Zowel zonnebrillen voor dames als zonnebrillen voor heren. Een rijk aanbod vol zonnebrillen van hoogkwalitatieve merken zoals Ray-Ban, Serengeti, Emporio Armani, Oakley, Prada, Dita, Face-à-Face en Guess.