Onze collectie brillen

Brilart houdt de brillenmode in het oog. Elk jaar opnieuw bieden we onze klanten de nieuwste modieuze brillencollecties aan. Trendy of chique?  Rechthoekig of rond? Geschikt voor ronde, ovale, hartvormige of langwerpige gezichten? Of eerder een voorkeur voor een klassieke bril? Iedereen kan terecht bij Brilart! Betaalbare topmerken, daar staan we voor.

Eerder op zoek naar iets voor jouw speelvogels? Een stevige ravotbril voor de kids? Of een toffe bril voor de start van het nieuwe schooljaar? Dan snuister je best eens in ons aanbod kinderbrillen. Heel toffe monturen, speelse designs en ze kunnen bovenal tegen een stoot.

Nieuwe brillen bij Brilart

Reserveer nu je bril online bij Brilart

Of pas de bril van jouw voorkeur in één van onze winkels

Brillen, zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen, daar is Brilart in Torhout en Heule sterk in. Je kan er uiteraard ook terecht voor lenzen. Zowel in de Brilartwinkel van Heule als in die van Torhout staat een compleet team van experts klaar. Opticiens met kennis van zaken. Ze helpen je niet alleen in je zoektocht naar de ideale bril. Dankzij de hoogtechnologische instrumenten bij Brilart bouwden we expertise op in de oogmeting. Zo detecteren we wat verkeerd is met jouw ogen en bieden we een duurzame oplossing. 

Brilart: twee winkels, één shop

Brilart is meer dan twee belevingswinkels. In onze virtuele etalage kan je brillen online reserveren. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Je vindt er een ruim aanbod brillen. Moderne brillen maar ook klassieke brillen. Liefhebber van een ronde montuur of een opvallende bril? Allergisch voor metaal? Dan hebben we ook brillen in kunststof, titanium of aluminium. Voor elke bril kan je terecht bij Brilart. Eén dingen hebben al onze brillen gemeen: het zijn telkens brillen van hoogkwalitatieve merken. Onze standaard ligt hoog. We maken enkel de beste keuzes voor onze klanten.