Onze collectie brillen en monturen voor mannen

Hoekig, rond of ovaal gezicht? Een brilmontuur moet passen bij zowel de stijl als het type gezicht van de man. Een ronde bril voor mannen met een rond gezicht is vaak geen goed idee. Weet je perfect welke bril je wil? Ga dan naar onze webshop en reserveer je favoriete brillen online!

 

Twijfel je nog even en zou je deugd hebben van wat advies en hulp? Dan kan je terecht in één van onze twee winkels. Zowel in Heule als in Torhout staat ons team klaar om jou te helpen. Aan de hand van een oogmeting kunnen ze exact bepalen welke brilglazen je nodig hebt. 

Brilart-Brillen-Mannen

Nieuwe mannenbrillen bij Brilart

Brillen voor mannen – Brilart

Makkelijk online reserveren of persoonlijk afhalen: aan jou de keuze

Heren, maak het jezelf makkelijk. Reserveer jouw bril online. Je vindt er brillen voor mannen van topmerken als Face-à-Face, Lindberg, Emporio Armani, WooW en Entourage of 7. Je navigeert er vlot doorheen. Wedden dat we een bril voor jou hebben?

 

Nood aan hulp of advies? Kom dan even langs in één van onze belevingswinkels. Ons professioneel team staat klaar met raad en daad! Je vindt ons in Torhout en Heule.

De garantie van Brilart

Bij Brilart nemen we onze adviserende rol ontzettend ernstig. Omdat de keuze van de bril zoveel meer is dan goede looks investeerden we in hoogtechnologisch materiaal voor een exacte oogmeting. De resultaten van de oogmeting leggen jouw noden bloot. Multifocaal of unifocaal? Wij staan jou bij!

 

Wist je overigens dat we nog extra garanties bieden? Zo geven we 2 jaar garantie op alle monturen, brilglazen, fabricagefouten en lakloslating of lakfout. En zitten er door welke reden dan ook krasjes in je brilglazen? Dan nog bieden we jou 50 procent garantie.

Brilart is bovendien geconvectioneerd opticien. Dus ook voor tegemoetkomingen door de mutualiteit kan je bij ons terecht.