Sportbrillen voor mannen

Heren, klaar voor topprestaties dankzij jullie nieuwe sportbril? Bij Brilart kan je terecht voor herensportbrillen van Oakley Sport en Rudy Project. De sportbrillen kunnen we voorzien van meekleurende of photochromatische glazen. Zowel multifocale als unifocale glazen kunnen ingepast worden in de mannensportbrillen. Wist je trouwens dat we jouw Oakley sportbrillen volledig kunnen customizen naar jouw smaak en noden?

 

Laat de Greg Van Avermaet of Jonathan Borlée in jou los. Voortaan biedt jouw sportbril optimaal zicht in alle weersomstandigheden. Ontdek onze sportbrillen voor mannen in onze virtuele etalage. Je zal zelf wel merken dat ze er fraai uitzien. Wat je niet ziet is dat alle herensportbrillen ook nog eens lekker zitten, niet aanslaan en niet snel stuk gaan.

Jouw Oakley op maat?

Bij Brilart kan je een Oakley volledig op basis van jouw wensen bestellen. Dankzij het custom design stel je een Oakley samen die perfect past bij jouw fiets of outfit.

Brilart-Brillen-Sportbrillen-Mannen

Nieuwe herensportbrillen bij Brilart

Sportbrillen voor mannen - Brilart

Voor de beste sportprestaties

Goed materiaal is belangrijk voor wie zijn sport serieus neemt. Een goede sportbril hoort er dan ook bij voor heel wat mannen. En terecht! Een goede sportbril betekent comfort. Staat makkelijk op je neus, spant niet en houdt vuil en irritaties tegen. Omdat Brilart altijd kiest voor kwaliteit is dit bij ons gamma sportbrillen niet anders. We vertrouwen op de sportbrillen van Oakley Sport en Rudy Project. Je kan de sportbrillen online reserveren in onze virtuele etalage of je komt eens langs in één van onze winkels in Torhout of Heule.

 

Over sportbrillen op sterkte

Sportbrillen op sterkte, daar is een enorm vraag naar. En dat bieden we. Bij Brilart kan je dus jouw Oakley of Rudy Project sportbril met glazen op sterkte krijgen. Als de sportprestaties niet meezitten dan ligt het alleszins niet aan de sportbril.

 

We geven trouwens nog 1 jaar garantie op fabricagefouten en lakloslating of lakfout.