Collectie brillen voor vrouwen

Een bril bepaalt jouw stijl maar is ook meer dan louter een modeaccessoire. Een bril voor dames is een aanvulling bij een welbepaalde look maar moet uiteraard ook functioneel blijven. De keuze voor de juiste stijl van bril is voor veel vrouwen ontzettend belangrijk. Je kan al eens scrollen doorheen onze webshop. Brilart biedt er een ruim assortiment damesbrillen aan. Trendy? Retro? Oversized? Of toch liever klassiek?

 

Nog niet helemaal zeker over de juiste vorm, kleur, type of materiaal? Wil je de bril liever eens in het echt zien en voelen? Dat kan wanneer je langskomt in één van onze belevingswinkels in Torhout of Heule. Je vindt er niet alleen onze prachtige vrouwenbrillen maar je kan er ook spreken met ons team van experts. 

Brilart-Brillen-Vrouwen

Nieuwe vrouwenbrillen bij Brilart

Brillen voor dames bij Brilart

Vervolledig jouw look met een bijpassende bril

Klassiek of chique. Bij Brilart is er een zeer ruime aanbod aan modieuze maar ook klassieke damesbrillen. Je vindt er de jongste trends maar ook de evergreens. De damesbrillen bij Brilart zijn stuk voor stuk kwalitatieve brillen. Merken van brillen voor dames waar we uitzonderlijk trots op zijn: Face-à-Face, Odette Lunettes, Woow, Lindberg en Binoche. Maar we hebben er nog veel meer in onze winkels in Torhout en Heule of in onze online virtuele webshop

Wat we jou nog kunnen bieden

Brilart biedt niet alleen kwaliteitsproducten maar ook een kwaliteitsservice. Dankzij ons uitmuntend team verstrekken we altijd het beste advies aan de klant. We staan jou bij met raad over brilglazen (unifocaal of multifocaal) en voeren indien nodig een oogmeting uit. Onze expertise gekoppeld aan hoogtechnologische meetapparatuur biedt inzichten waardoor we makkelijker een duurzame oplossing kunnen voorstellen. Omdat we geconventioneerd opticien zijn, kan je bij ons terecht voor een tegemoetkoming van alle mutualiteiten.

We bieden ook nog eens 2 jaar garantie op monturen, brilglazen, fabricagefouten en lakloslating of lakfout. En zelfs bij krasjes op de brilglazen door eigen toedoen bieden we nog 50 procent garantie.