Zonnebrillen voor mannen

Brilart biedt een groot gamma aan herenzonnebrillen aan. Ons aanbod zonnebrillen voor mannen kan je online bekijken in onze virtuele etalage of in één van onze winkels in Torhout of Heule.

 

Bij Brilart kan je terecht voor trendy modellen: fan van een zonnebril met houteffect? Of vind je een zonnebril in retrostijl wel leuk? Mag het wat extravaganter? Of sportiever? Of een klassieker van Ray-Ban? Je vindt ze allemaal in onze virtuele etalage. Neem een kijkje!

Nieuwe herenzonnebrillen bij Brilart

Zonnebrillen voor mannen bij Brilart

Bescherm jouw ogen met een mooie bril

Een zonnebril beschermt jouw ogen voor de UV-straling van de zon. Maar uiteraard moet de zonnebril passen bij jouw stijl en gezicht. Daarom is een goed doordachte keuze aangewezen. Bij Brilart staan we jou bij met advies en hulp zodat je zeker de goede zonnebril kiest. We hebben in ons ruim assortiment zonnebrillen van Ray-Ban, Serengeti, Emporio Armani, Oakley en nog veel andere merken. Je vindt er ongetwijfeld een zonnebril die bij jou past. 

Op sterkte

Uiteraard hebben we ook zonnebrillen voor mannen met glazen op sterkte. Geen idee hoe sterk jouw glazen moeten zijn? Dan kom je beter eerst eens langs voor een oogmeting. Dan bepalen we exact welke glazen voor jou de beste optie zijn. 

 

Garantie bij Brilart? Vanzelfsprekend krijg je garantie op jouw zonnebril, montuur, fabricagefouten en lakloslating of lakfout. En dit 1 jaar lang. En hoe ver reikt de service bij Brilart? Heel ver! Als geconventioneerd opticien staan we je ook nog eens bij voor de tegemoetkoming bij de mutualiteiten.