Winkelmandje is leeg

Langskomen? Graag! Maak eerst online een afspraak.   afspraak maken 

Langskomen? Graag!   afspraak maken 

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

Kinderbrillen

Als je kinderen een bril laat kiezen kan het snel gaan. Maar letten jouw kids op de details die er toe doen of kiezen ze louter op basis van een mooi kleurtje en toffe print? De keuze voor de juiste kinderbril hangt van meer factoren af. Past de bril bij de vorm van hun gezichtje? Nood aan wat advies en hulp? Kom dan zeker langs bij Brilart Torhout of Heule.

 

In onze webshop vind je alvast een ruim aanbod kinderbrillen terug. Je kan er selecteren op materiaal en merk. Check alvast eens met jouw kids de mogelijkheden.

IMG_7639.jpg

Alles over brillen voor kinderen – Brilart

Kinderbrillen die tegen een stootje kunnen

Stoer of net fleurig en frêle, kinderbrillen, net zoals brillen voor mannen en vrouwen, heb je in alle soorten. Dat ze er schattig mee staan, daar is iedereen het over eens. Bij Brilart kan je de bril voor je kids ook online bestellen. Maar vaak willen de kids inspraak in de keuze van hun bril. Daarom is het best leuk als je ze meebrengt naar één van onze winkels. Je kan terecht voor een ruim assortiment kinderbrillen in Torhout of Heule.

 

En voor de ravotters onder jullie kids hebben we zelfs een heuse ravotbril. Nog steviger!

Garantie op de brillen voor kids

We bieden 2 jaar garanties op de brilglazen, de montuur, fabricage- en lakfouten. Ook voor krasjes krijg je 50 procent garantie. Kan wel eens handig zijn met onstuimige kids.

 

Omdat Brilart een geconventioneerd opticien is, kan je bij ons terecht voor alle documenten in verband met een tegemoetkoming van de mutualiteiten.