Collectie sportbrillen voor vrouwen

Sportbrillen voor dames: voor efficiënte sportprestaties zijn ze onontbeerlijk. Geen last van regendruppels, troebel zicht of opspattend vuil. Je geniet van een maximaal gezichtsveld. Onze damessportbrillen zijn ook verkrijgbaar met glazen op sterkte voor een optimaal comfort. 

 

De opties voor damessportbrillen zijn zeer uitgebreid: spiegelende coating, verschillende categorieën glazen, al dan niet gepolariseerd en dit in verschillende kleuren. Ontdek de sportbrillen voor vrouwen in onze virtuele etalage of in één van onze belevingswinkels in Torhout of Heule

Jouw Oakley op maat?

Bij Brilart kan je een Oakley volledig op basis van jouw wensen bestellen. Dankzij het custom design stel je een Oakley samen die perfect past bij jouw fiets of outfit.

Brilart-Brillen-Sportbrillen-Vrouwen

Nieuwe sportbrillen bij Brilart

Alles over sportbrillen voor dames

Comfort maar ook noodzaak

Voor de dames kiezen we voor sportbrillen van twee heel gekende merken namelijk Rudy Project en Oakley Sport. De sportbrillen bieden dames een groot comfort. De vederlichte sportbrillen hinderen niet en zien er bovendien nog leuk uit. De ruime keuze aan sportbrillen kan je terugvinden in de virtuele etalage of in één van onze winkels in Torhout of Heule. 

 

Onze garanties voor sportbrillen voor vrouwen

Onze garanties voor vrouwensportbrillen zijn niet anders dan die voor de mannen, sorry ladies! Je krijgt namelijk 1 jaar garantie op alle fabricagefouten en lakloslating of lakfout. Voor sportieve dames die tot op heden worstelden met hun bril tijdens het sporten is er ook goed nieuws. Met Oakley Sport en Rudy Project biedt Brilart sportbrillen op sterkte aan van heel kwalitatieve merken. Voortaan heb je echt geen reden meer om er niet vol tegenaan te gaan. Omdat we een sportbril met aangepaste glazen niet van op afstand kunnen regelen, kan je deze enkel bestellen in één van onze winkels.