Onze collectie sportbrillen

Zwoegen en zweten, heerlijk! Goed materiaal doet er veel toe. Rasechte sporters moet je al lang niet meer overtuigen van het belang van een goede sportbril. Een breder gezichtsveld, lenzen die zich aanpassen aan het weertype, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 

Brilart kiest , zowel voor sportbrillen voor mannen als voor vrouwen, voor 2 bekende merken van sportbrillen nl Oakley Sport en Julbo. Deze sportbrillen zijn lichtgewichten én beschermen je 100% tegen UV-licht.

 

Geen scherp zicht tijdens het sporten? Kom langs voor een oogmeting. Dan voorzien we jouw sportbril van glazen op sterkte. Wist je trouwens dat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het vlak van sportbrillen? We weten dus écht wel waarover we spreken.

 

Brildragers die al lang worstelen bij het vinden van een goede sportbril: bij Brilart kan je ook sportbrillen op sterkte verkrijgen.

 

Jouw Oakley op maat?

Bij Brilart kan je een Oakley volledig op basis van jouw wensen bestellen. Dankzij het custom design stel je een Oakley samen die perfect past bij jouw fiets of outfit.

Nieuwe sportbrillen bij Brilart

Jouw sportbril op maat bij Brilart

Reserveer een exemplaar om in levende lijve te passen in Torhout of Heule

Een goede sportbril is puur comfort voor een sporter. Of het nu een sportbril voor mannen of een sportbril voor dames is. Een sportbril beschermt je tegen vuiltjes in de lucht, opspattende modder, dikke regendruppels. Noem maar op. In tegenstelling tot wat je zou denken is een sportbril er niet alleen voor wielrenners. Een sportbril kan ook interessant zijn voor (hard)lopers en zaalsporters. 

Advies over welke sportbril je best koopt?

Bij Brilart staan we klaar met raad en daad als het gaat over sportbrillen. Zelf houden we ook van sporten en kunnen dus erg praktische tips meegeven. Onze sportbrillen zijn overigens enkel van gerenommeerde topmerken. Weet je al welke sportbril je wil? Ga dan zeker eens rondneuzen op onze virtuele webshop. Je vindt er een ruime keuze aan sportbrillen. En voor zij die liever hun sportbril in het echt testen, die kunnen langskomen in Torhout of Heule.