9 problemen die brildragers zeker herkennen

Een bril is natuurlijk een super handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat jij goed kunt zien. Bovendien kan je er leuke modieuze statements mee maken. Toch weet iedere brildrager dat het hebben van een bril niet altijd even makkelijk is. Herken jij je ook in deze 9 problemen die brildragers tegenkomen?

1. Je bril zoeken is onmogelijk

Heb jij ooit je bril moeten zoeken? Het lijkt wel mission impossible om je bril te vinden wanneer de hele wereld wazig is.

2. Op je zij liggen? Niet zo comfortabel

Heerlijk op je zij liggen is er niet bij, want je bril zit meteen in de weg. Misschien hangt hij scheef op je gezicht of het pootje drukt in je oor: het is hoe dan ook geen succes.

3. Regen is je vijand

Regent het buiten? Dan heb je een probleem. De druppels beperken je zicht in een mum van tijd en het is ook geen goede optie om je bril af te zetten.

4. Je bent niet blind

Mensen denken dat je praktisch blind bent zonder je bril. Ja, je kan echt wel zien hoeveel vingers ze opsteken, de wereld is alleen wat waziger zonder bril.

5. Zwemmen zonder bril

Zwemmen met een bril is onmogelijk, dus zodra je het zwembad uitstapt heb je geen idee wie – en vooral wààr – al je vrienden zijn.

6. Make-up wordt moeilijk

Make-up liefhebbers hebben het niet makkelijk met een bril. Je wimpers worden prachtig lang dankzij mascara, maar botsen dan ook steeds tegen je brilglazen.

7. De oogarts zorgt voor stress

Je gaat vol goede moed voor het apparaat van de oogarts zitten, waarna je de gevreesde vraag hoort: "beter of slechter?" Zodra de oogarts het vraagt, voel je de stress al opborrelen.

 

Lees ook: Wat is het verschil tussen een oogarts en een opticien?

8. Je brilglazen beslaan altijd

Genieten van een lekkere tas thee of soep? Ook dàt zorgt voor problemen, want je brilglazen beslaan al voordat je de eerste slok hebt genomen.

9. Wortelen helpen niet

Je kunt helemaal niks aan je zicht doen. Hoeveel wortelen je ook eet, je zult altijd een bril nodig hebben.

Bril beu? Ga voor lenzen!