Ik koop Belgisch: de Belgische brillenmerken bij Brilart.

Wil jij liefst een bril dragen die door Belgische ontwerpers is gemaakt? Bij Brilart koop je zonder problemen Belgisch. Bij Brilart verkopen we een aantal Belgische merken die de meest prachtige monturen hebben.

Komorebi

De beste materialen, pure vormen en eenvoudige kleuren: dat zijn de focuspunten van het merk Komorebi. De naam van dit merk is Japans voor "licht dat door de bomen schijnt". Komorebi vindt het dus belangrijk om brillen te ontwerpen die lichtheid, simpliciteit en rust uitstralen. Dat maakt de designs geschikt voor alle brillendragers.

De brillen kunnen ook makkelijk gecombineerd worden met de meest uiteenlopende kledingstijlen en accessoires.

BRILART_BLOG_BELGISCH

Odette Lunettes

Dit Antwerpse label werd in 2015 opgezet door Eline De Munck en Bob Geraets. Eline was altijd op zoek naar opvallende brillen met een edgy stijl, maar kon nooit de juiste exemplaren vinden. Daarom werd Odette Lunettes in het leven geroepen. De stijl van dit merk is tijdloos, maar wel altijd met een moderne twist. Opvallende kleuren, vormen en stijlen zijn eigenlijk de norm. Dat maakt het de ideale keuze wanneer je graag wilt opvallen met je nieuwe bril.

BRILART_BLOG_ODETTE

Kinto

Het maken van de juiste bril voor iedereen: dat is het doel van Kinto. Dit merk is al sinds 1978 bezig met het ontwerpen van brillen die geschikt zijn voor bijna ieder gezicht. De stijl van Kinto is dan ook veelzijdig. Sommige designs zijn echte klassiekers, terwijl er ook een aantal opvallende moderne monturen in de collectie zitten. Steeds blijven de ontwerpers zichzelf vernieuwen, waardoor jij altijd een hoogwaardige bril van Kinto kunt vinden die bij jouw stijl en smaak past.

BRILART_BLOG_BELGISCH_KINTO

Binôche

Dit brillenmerk laat zijn brillen maken door de beste vakmannen in Frankrijk en Italië. Hierdoor kan Binôche garanderen dat iedere bril van de hoogste kwaliteit is. Het frame gaat ontzettend lang mee en behoudt zijn kleur goed. Dat is wel belangrijk, want Binôche is een merk dat op subtiele manieren met kleur speelt. Zo waren het deze designers die als eersten twee verschillende kleuren in een montuur verwerkten. Tegenwoordig is dit een heuse trend geworden.

BRILART_BLOG_BRINOCHE

Komono

Raf Maes and Anton Janssens hebben in 2009 het merk Komono opgezet. Minimalisme is hun stijl, dus de designs van dit merk zijn altijd strak, simpel en vooral heel krachtig. Er is namelijk maar weinig voor nodig om een prachtige bril te maken. Door vorm en kleur goed op elkaar af te stemmen, krijg je een montuur waar je blij van wordt. Deze brillen zijn ook de perfecte accessoires voor mensen die van veelzijdigheid houden.

BRILART_BLOG_BELGISCH_KOMONO

Er zijn duidelijk meer dan genoeg brillenmerken die jou inspiratie kunnen bieden. Wil je altijd de meest vooruitstrevende designs zien en leuke stylingtips krijgen voor jouw bril? Volg dan zeker Brilart op Facebook voor nog meer dagelijkse inspiratie.