7 merken die je moet volgen
op Facebook

Facebook is niet alleen een plaats om in contact te blijven met al je vrienden, je vindt er namelijk ook inspiratie voor stijlvolle looks. Het is dus de moeite waard om enkele brillenmerken op Facebook te volgen. Wil jij weten welke? Wij zetten er zeven voor jou op een rij.

Lindberg

Hou je van technologie, innovatie en gedetailleerde designs? Dan moet je een kijkje nemen op de Facebook van Lindberg. Dit brillenmerk verlegt namelijk alle grenzen en is altijd op zoek naar innovatieve manieren om brillen te maken.

Pugnale

Luxueuze brillen met een exclusieve look: dat is waar Pugnale voor staat. Dit merk komt altijd weer met de meest opvallende designs en haalt inspiratie uit de ruimtevaart en biomedische industrie. Dat maakt iedere bril steeds opvallend.

Binoche

De brillen van Binoche komen rechtstreeks uit Italië en hebben dan ook de kwaliteit en verfijnde afwerking die je mag verwachten. Volg je dit brillenmerk op Facebook, dan word je iedere dag verrast met prachtige designs.

Cabrio by Hoet

Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan is Cabrio by Hoet het brillenmerk dat je op de voet moet volgen. Dit merk van Belgische designers probeert milieuvriendelijke brillen te creëren die jarenlang meegaan.

WOOW

WOOW is het merk voor brillendragers met een gevoel voor humor. Iedere montuur heeft een trendy look met opvallende details die je aan het lachen maken. De pasvorm van iedere bril is ondertussen ook tijdloos.

Odette Lunettes

Dit Belgische brillenmerk vindt het belangrijk om de grenzen van mode te verleggen. Iedere montuur heeft een uitgesproken stijl, zonder over the top te zijn. Hét label voor eigenzinnige brillendragers met een sterk gevoel voor stijl.

Matsuda

Ambacht, kwalitatieve materialen en oog voor detail: dat is waar Matsuda voor staat. Dit Japanse brillenmerk creëert verfijnde monturen die een opvallende touch hebben, maar tegelijkertijd tijdloosheid uitstralen.

Er zijn duidelijk meer dan genoeg brillenmerken die jou inspiratie kunnen bieden op Facebook. Wil je altijd de meest vooruitstrevende designs zien en leuke stylingtips krijgen voor jouw bril? Volg dan zeker Brilart op Facebook voor nog meer dagelijkse inspiratie.