Batjes Torhout: een reis doorheen de tijd

De batjes in Torhout zijn elk jaar opnieuw een festijn. Het volksfeest gaat ieder jaar door tijdens het derde weekend van juni. Hou je dus klaar voor de Batjes Torhout editie 2019. Uiteraard pakt ook Brilart weer uit met een waanzinnige batjesactie. Van 11 tot en met 16 juni krijg je een 2de bril volledig gratis. 

In Torhout krijgen de batjes telkens een thema mee. In juni 2019 staat alles in het teken van “Back in time”, met een vleugje nostalgie wordt teruggeblikt in de tijd. Denk retro, jukeboxen en vetkuiven. Het volksfeest krijgt bezoek van onder andere Baba Yega, Ghost Rockers en Get Ready. Maar je kan de beentjes ook losgooien op de tonen van een heuse ABBA-coverband. Als slot zijn er ook nog Mr. P & The Cadillacs. Zeven rasechte muzikanten die deuntjes brengen uit de jaren ’50 en ’60. Slowen, jiven en swingen.

Alles voor jou

Hollen en springen van links naar rechts: dat zijn ook de batjes in Torhout voor onze medewerkers. Iedereen werkt zich opnieuw uit de naad om jou ook in deze drukke periode de beste service te bieden. En uiteraard aan vlijmscherpe prijzen. Bovendien openen we uitzonderlijk ook op zondag de deuren. Je bent welkom tussen 10 en 16 uur. 

 

Om de batjes nog wat kracht bij te zetten, is er dus onze geweldige promotie. Nog even verduidelijken: de tweede bril moet voor dezelfde persoon zijn als de eerste bril. Ook is het zo dat de eerste en de tweede bril eenzelfde dioptrie moeten hebben. Meer vragen we niet ;-). 

 

Lees meer: Al onze actuele promoties

brilart-blog-batjes-19

Torhout, levende stad

En in juni nog meer dan anders. Nog nooit een reden gevonden om Torhout een bezoekje te brengen (met uitzondering van Brilart)? Dan hebben we een aantal suggesties voor jou. Op 5 juni gaat de 26ste Wijnendalebostocht door. Ideaal voor wie houdt van een stevige sportactiviteit middenin de Torhoutse natuur. Wil je Torhout eens langs een andere kant leren kennen? Dan kunnen we de Streetart rondleidingen van Kaleidoscope aanraden. Op uitinvlaanderen.be vind je meer info. Feesten kan tijdens de Summer Check In of met een echte Poolparty op vrijdag 21 juni. 

 

De Nacht van Vlaanderen gaat een feesteditie tegemoet. Voor de 40ste editie was er zelfs een overzichtstentoonstelling. Ook dit jaar gaan honderden enthousiastelingen de longen uit het lijf lopen of de blaren op de voeten stappen. Start to run of al toe aan een marathon, je vindt er voor elke sportieve geest een uitdaging

 

En zoals gezegd: als je dan toch in Torhout bent, spring binnen bij Brilart in Torhout.

Je doet er de beste batjes!

 

Als eerste op de hoogte van acties en promoties?