Brilart verkent milaan

Zoals de Paashaas uitkijkt naar Pasen, kijken wij bij Brilart uit naar dé brillenbeurs van Europa. De Mido-beurs in Milaan, het mekka van de modieuze brillenliefhebbers: daar moesten wij bij zijn! En het was de moeite! Moe maar zéér tevreden keerden we terug met heel wat prachtige collecties… Benieuwd? Kom dan langs, vanaf midden maart krijgen we heel wat moois binnen!

Meer dan 1300 standhouders verzamelden zich in Milaan. De beurs, met de terechte hashtag #Livethewonder, ging dit jaar door van 24 tot 26 februari in de modehoofdstad van Europa. Vol energie pakten we onze koffers en vlogen met het volledige team richting Milaan. Helemaal klaar om de laatste nieuwe modetrends op het gebied van brillen en zonnebrillen te ontdekken.

Joepie Jij, daar is de Res Rei!

Het aanbod was overweldigend, zowel in grootte als ontwerp. Andy Wolf veroverde onmiddellijk onze harten. De nieuwste monturen in verfijnd metaal met goudtinten worden ongetwijfeld een absolute topper! Iets verder botsten we op dé verrassing van de beurs: Res Rei. Italiaans vakmanschap met fijne acetaat monturen en prachtige kleurcontrasten. Ons team was op slag verliefd! Met als resultaat dat je zelf de Res Rei brillen -ook die in titanium uitvoering- kan komen bewonderen vanaf half maart. In Heule én Torhout!

 

Uiteraard was er nog zoveel meer te vinden op dé beurs voor brillenaddicten! De zonnebrilcollecties van Tom Ford, Carven, Dita, Face à Face, WooW en Serengeti, om maar enkele te noemen. En voor de absolute fashionista’s en hardcore modeliefhebbers komt er heel wat lekkers van Jimmy Choo aan. Feeling excited?

Ray-Ban: koning van de zonnebril

All time classic Ray-Ban kan écht niet ontbreken in ons overzicht. Ray-Ban is en blijft het best verkopende zonnebrilmerk ter wereld. Graag vermelden we ook dat we bij Brilart Ray-Ban aan zéér scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ga het zelf maar na in onze webshop of in één van onze winkels!

 

Wil je zeker zijn van jouw zonnebril voor deze zomer? Reserveer je exemplaar in onze winkel of nog makkelijker van thuis achter de computer. Hoe kan je dat doen? Simpel, ga naar de webshop en kies voor ‘Kom deze bril passen’. Wij houden de zonnebril gedurende 5 dagen aan de kant.