De overzetzonnebril: Maak van jouw gewone bril een zonnebril op sterkte

Hoe tover je jouw gewone bril om naar een zonnebril op sterkte in minder dan 1 minuut? Simpel, met de overzetzonnebril van FitOfar. De overzetzonnebril past naadloos op jouw montuur en beschermt je in een handomdraai tegen de zon. Een overzetzonnebril van FitOfar is er voor elke bril, ongeacht het montuurtype of het formaat. Meer weten? Lees dan vooral verder of spring direct binnen bij Brilart in Heule of Torhout!

Je hebt een leuke bril en wil niet per se een aparte zonnebril op sterkte? Dan is er voor jou de overzetzonnebril van FitOfar. Dit Nederlandse merk is de specialist bij uitstek als het gaat over overzetzonnebrillen. In één-twee-drie staat de overzetzonnebril bovenop jouw gewone bril en klaar is kees. Bovendien is dit een zeer prijsgunstige oplossing.

 

Maar de overzetzonnebril biedt nog meer voordelen: ja, er is de aantrekkelijke prijs maar er is meer, veel meer! Denk maar aan het gebruiksgemak. Je hoeft maar één bril meer op zak te hebben bij een fietstocht of een zomerse wandeling. Brildragers maken vooral gebruik van hun opzetzonnebril tijdens het sporten, lezen en autorijden. De opzetzonnebril van FitOfar heeft voor jou vast ook héél wat voordelen. Hou jij trouwens meer van de wintersporten? Dan kan de FitOfar Sun & Snow jou helpen. De categorie-4 lenzen beschermen tegen sneeuwblindheid, perfect om maat gesneden van de doorwinterde wintersporters.

 

Je geniet ook van een groot draagcomfort met deze overzetzonnebrillen. Je voelt amper dat ze op jouw neus staan. Dankzij de hoogwaardige materialen biedt de overzetzonnebril een duurzame en optimale bescherming tegen de zon. De FitOfar-opzetbrillen neutraliseren elke UV-licht en beschermen jou voor de volle 100%.

Een overzetzonnebril voor iedereen

De overzetbril van FitOfar komt in alle kleuren en afwerkingen. Voor elk wat wils! Het grote aantal modellen maakt zowat elke overzetzonnebril uniek. En wanneer je niet kan kiezen, dan neem je er toch gewoon twee. Een nieuwe look voor een kleine prijs.

 

De look van de FitOfar-overzetzonnebril is maar een klein aspect van dit uitzonderlijk accessoire. De opzetbrillen bieden een volledige UV-400 bescherming in elke weersomstandigheid. De 360° UV-bescherming houdt in dat zowel de schadelijke UV-A en UV-B-straling geblokkeerd wordt.

Brilart-fitofar2

Een absolute must voor wie regelmatig geniet in de zon. De fantastische bescherming van de overzetzonnebrillen van Fitofat zit hem ook in de blokkering van zijdelingse UV-straling. Mede dankzij de perfecte aansluiting van opzetbril tegenover gewone bril kan je ervan op aan dat ook indirect licht geen schadelijk effect heeft.

Ultiem voordeel van de overzetzonnebril

De polarisatiefilter! Licht en zon kan zo fijn zijn, maar zodra er hinderlijk en soms zelfs pijnlijke schitteringen zijn, is het heel wat minder aangenaam. Met de overzetzonnebril heb je daar geen last meer van dankzij de polarisatiefilter. Deze filter zorgt voor de neutralisatie van de hinderlijke lichtstralen. De schitteringen nemen af en zorgen niet langer voor overlast. Een modieuze en elegante oplossing voor een vervelend probleem.

 

Interesse in een overzetzonnebril? Neem dan contact met ons op, je kan ook rechtstreeks mailen naar info@brilart.be of kom langs in één van onze winkels.