Duurzame clips veroveren straatbeeld deze zomer

Hip, trendy en uitermate functioneel, dat zijn de clips, ook wel bekend als clip-ons of clipsbrillen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en stijlvol. Kortom, een gebruiksvoorwerp met een modieuze uitstraling dat deze zomer het straatbeeld verovert.

Alles-in-één

Meer en meer brillenmerken schenken aandacht aan de zogenaamde clipsbrillen. De bril met clip-on zonnebril bestaat al even maar is aan een ware revival bezig. De clips zijn klein, en daarom heel makkelijk om mee te nemen. Zo hoef je zelfs geen extra bril of zonnebril aan te kopen. Een bril met zonneclip is meteen alles-in-één. Check!

Clips bij Brilart, functioneel en trendy
Clips bij Brilart, functioneel en trendy

Clips als festivalgadget

Ook jongeren hebben het gebruiksgemak van de clipsbrillen ontdekt. De monturen zijn niet weer weg te denken deze zomer op de festivals. De clip-ons maken in enkele seconden van je bril een zonnebril. Handig, toch? Met andere woorden, ideaal om tijdens een zonovergoten festivaldag te genieten van het mooie weer. ‘s Avonds berg je de clips veilig op in een doosje. Zeg nu zelf, het is niet enkel functioneel maar maakt je look ook compleet.

Clips van ANDY WOLF zijn duurzaam
Clips van ANDY WOLF zijn duurzaam

Duurzame collectie ANDY WOLF

Dat Brilart fan is van de handgemaakte brillen van ANDY WOLF, is oud nieuws. Het merk, geïnspireerd door de jaren ‘70, brengt een nieuwe lijn uit met het meest duurzame acetaat in de industrie. Acetaat is een vezel, bestaande uit katoen en houtpulp. Het is sterk, buigzaam en combineert de karakteristieken van kunststof met die van hout. Duurzaamheid is bovendien een essentiële pijler van ANDY WOLF.

Met de nieuwe lichtgewicht clipsbrillen verander je jouw favoriete optische ANDY WOLF in een nieuwe zonnebril. De clips zet je in een handomdraai op en af voor de juiste look.

Duurzame clipsbrillen/clips veroveren het straatbeeld
Duurzame clipsbrillen/clips veroveren het straatbeeld
Wil je graag ons ruime aanbod ontdekken? Maak je afspraak en kom eens langs of grasduin even in onze virtuele etalage.