Wat is een geconventioneerde opticien?

Een geconventioneerde opticien respecteert het akkoord met de ziekenfondsen. Ze rekenen de officiële tarieven aan. De erkenning zorgt er eveneens voor dat je een correcte teruggave ontvangt van het ziekenfonds. Een niet-geconventioneerde opticien kan niet garanderen dat je de ideale teruggave van het RIZIV ontvangt. Dit kan een flinke duit schelen.

5 geconventioneerde opticiens bij Brilart

Brilart is een geconventioneerde opticien

We beschikken over medewerkers met de juiste diploma’s en we hebben ook een procedure doorlopen tot erkenning. Bovendien garanderen we onze klanten dat er op elk moment een geconventioneerde opticien aanwezig is in de winkel. In totaal zijn er 5 erkende geconventioneerde optometrist-opticiens werkzaam in Heule en Torhout.

Lees ook: De teruggave van jouw bril door het ziekenfonds

Dat we geconventioneerd zijn, is dus een pure luxe voor onze klanten. Zo kan je nog beter genieten van onze kennis en service. Een absoluut droomteam dat tot jouw beschikking staat.

Spring gerust eens binnen: in onze - al zeggen we het zelf - prachtige winkels kan je onder andere een professionele oogmeting laten uitvoeren. Of snuister gerust al eens rond in onze webshop. Geef een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.