Laat je zicht jouw sportprestaties niet belemmeren

Als sporter wil je de beste prestaties neerzetten, maar dat kan uiteraard alleen maar met een optimaal zicht. Bij Brilart vind je daarom een uitgebreid gamma sportbrillen van topmerken om het maximale uit jouw sportieve prestaties te halen.

Qua design hoef je alvast niet in te boeten, want de nieuwste generatie sportbrillen heeft een ultramoderne look, strakke afwerkingen en glazen van superieure kwaliteit.

Photographer: Griet Vandepitte | Copyright: Adfundum

Voordelen van een sportbril

Een sportbril zakt niet af. Ga je lopen of fietsen met een gewone bril, dan merk je meteen dat deze bril niet perfect op zijn plaats blijft zitten. Een sportbril blijft mooi op de neus staan.

Een sportbril is vederlicht. Een sportbril voel je haast niet zitten en zal dus jouw sportieve prestaties zeker niet in de weg staan. Toch kan een sportbril zeker tegen een stootje.

Een sportbril beschermt je ogen. Een sportbril voorkomt verblinding op het water, bij fel zonlicht en sneeuw. Ook beschermt deze sportieve bril tegen uv-straling en stof, insecten, takken en pollen in de ogen.

Photographer: Griet Vandepitte | Copyright: Adfundum

Oakley Sport: topmerk voor topsporters

Oakley is het resultaat van een sterk staaltje perfectionisme en laat niets aan het toeval over. De sportbrillen van Oakley genieten daarom een onberispelijke faam in de sportwereld én zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

Brilart is preferred partner van Oakley Sport en biedt ook de Oakley Customized brillen aan: sportbrillen die je volledig op maat kan ontwerpen in de kleur van jouw fiets of jouw kledij. Je kiest zelf je glas- en framekleur, en we kunnen de bril personaliseren met jouw naam of logo.

Oakley verwerkt in zijn glazen de unieke Prizm-technologie. Die verhoogt contrast en zorgt ervoor dat je je bril in alle weersomstandigheden kan dragen.

Ontdek ons assortiment sportbrillen online of maak je afspraak en kom eens langs in de winkel in Torhout of Heule.

Photographer: Griet Vandepitte | Copyright: Adfundum
Photographer: Griet Vandepitte | Copyright: Adfundum
Op zoek naar een sportbril op sterkte? Maak vrijblijvend een afspraak bij Brilart. Tot snel!