Hoeveel kost een bezoek aan de opticien?

Bij Brilart betaal je niks. Nada, noppes, nul, niente. Een bezoek aan onze optiekzaken is volledig gratis. Zelfs voor een complete oogmeting hoef je geen eurocent te betalen*. Gratiser dan gratis, wat zeg je daarvan?

 

*Een oogmeting bij Brilart is gratis indien je ook een bril of lenzen koopt. Zonder aankoop rekenen we 25 euro aan.

Nee, alle gekheid op een stokje. Bij Brilart wandel je binnen en krijg je een fantastische service. Of je nu al twintig jaar klant bent of nog maar net even komt piepen, Brilart helpt altijd waar mogelijk. En ons advies is sowieso volledig gratis. We zijn ervan overtuigd dat elke relatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en dat vertrouwen willen we eerst verdienen.

 

Lees ook: Wat is een geconventioneerde opticien?

En we gaan nog verder…

We vragen zelfs geen voorschot op een bril. Voor Brilart een belangrijk signaal dat ze ook de klanten vertrouwen. Als je iets, zo belangrijks als jouw ogen, toevertrouwt aan ons, dan kunnen we toch geen probleem maken van zo’n kleine futiele zaken. Toch? Dat is onze filosofie en die dragen we al meer dan 20 jaar uit. En we durven zeggen dat klanten dit appreciëren.

 

Dus: lijkt het voor jou een goed moment voor een oogmeting? Wel nu, deze is en blijft dus gratis bij aankoop van een bril of lenzen. Spring binnen of kondig jouw komst aan met een korte afspraak en dan zien we elkaar binnenkort.