Winkelmandje is leeg

BRILART_LOGO_Q.svg
BRILART_LOGO_M.svg

Hoeveel kost een bezoek aan de opticien?

Bij Brilart betaal je niks. Nada, noppes, nul, niente. Een bezoek aan onze optiekzaken is volledig gratis. Zelfs een complete oogmeting is volledig vrijblijvend en je hoeft er geen eurocent voor te betalen. Je hebt zelfs geen aankoopverplichting. Gratiser dan gratis, wat zeg je daarvan?

Nee, alle gekheid op een stokje. Bij Brilart wandel je binnen en krijg je een fantastische service. Of je nu al twintig jaar klant bent of nog maar net even komt piepen, Brilart helpt altijd waar mogelijk. En ons advies is sowieso volledig gratis. We zijn ervan overtuigd dat elke relatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en dat vertrouwen willen we eerst verdienen.

 

Lees ook: Wat is een geconventioneerde opticien?

En we gaan nog verder…

We vragen zelfs geen voorschot op een bril. Voor Brilart een belangrijk signaal dat ze ook de klanten vertrouwen. Als je iets, zo belangrijks als jouw ogen, toevertrouwt aan ons, dan kunnen we toch geen probleem maken van zo’n kleine futiele zaken. Toch? Dat is onze filosofie en die dragen we al meer dan 20 jaar uit. En we durven zeggen dat klanten dit appreciëren.

 

Dus: lijkt het voor jou een goed moment voor een oogmeting? Wel nu, deze is en blijft dus gratis. Spring binnen of kondig jouw komst aan met een korte afspraak en dan zien we elkaar binnenkort.