Rocken op Werchter of duiken in Italië?

De zomer staat gelijk aan quality time: genieten en dat zonder zorgen. Daarom kiest Brilart voor Alcon. Alcon is één van de grootste producenten van contactlenzen en lenzenvloeistof. Ze zetten in op innovatieve lensproducten om het comfort en gebruiksgemak te verhogen. Producten die kunnen bijdragen tot leukere, zomerse avonturen.

Dankzij de Alcon DAILIES® AquaComfort Plus daglenzen plons je deze zomer in het zwembad of sta je urenlang het zweet uit je lijf te dansen op een zalig festival, zonder je maar één seconde zorgen te maken over jouw lenzen. Je zet de lens makkelijk in en haalt ze even eenvoudig weer uit. Bovendien is het de meest comfortabele daglens op de markt en dat dankzij drie componenten.

 

Het eerste component zorgt voor een zacht gevoel, het tweede component brengt een fris gevoel met zich mee en het derde component regelt de hydratatie van jouw ogen. Dit resulteert in een optimaal draagcomfort en dat een ganse dag lang. Hoe lang die dag ook duurt.

Brilart-alcon

Ben jij al klaar voor de zomer?

Bestel nu tijdig jouw lenzenpakket en vlieg er in! We bieden je tijdelijk 15 euro korting op de eerste aankoop en je maakt kans op héél veel leuke prijzen van Alcon. Wie weet schiet je de hoofdvogel af en vertrek je op reis naar Ibiza!