Mijn opticien stopt : wat moet ik nu doen?

Sinds jaar en dag ga je naar dezelfde brillenwinkel. Je bent tevreden maar hij houdt ermee op. Wat nu? De stap om naar een nieuwe opticien te gaan is groot. Maar dat hoeft niet. Bij Brilart kunnen we jou perfect verderhelpen. Let maar eens op!

Een opticien is een vertrouwenspersoon. Je ogen en je gezichtsvermogen laat je niet aan iedereen over. Dat beseffen we. Daarom nemen we voor iedereen onze tijd. Dit stellen we voor.

1. Een oogmeting

Jouw ooggegevens krijgen we vast niet door van je ‘oude’ opticien. Met een oogmeting, volledig kosteloos als je bij ons een bril of lenzen koopt, kunnen we de staat van jouw ogen perfect in beeld brengen. Met onze gespecialiseerde meetapparatuur stellen we de exacte dioptrie vast. Zo ben je zeker van een accurate en actuele meting.

2. Aanpassingen aan je bril

Je bril kreeg een duw en staat nu scheef op je edele schedel? Geen probleem, alle aanpassingen van je bril zijn kosteloos. We zorgen ervoor dat je bril weer correct steunt op alle punten. Daar betaal je geen euro voor. We noemen dat service.

3. Herstellingen aan je bril

Help, ik ben een vijs kwijt! Dat is duidelijk, anders was je al langer klant bij Brilart. Sorry, een dom mopje. Maar we mogen ook al eens lachen hé. Enfin, ook voor dergelijke herstellingen kan je gratis bij Brilart terecht. Opnieuw, dit is service.

4. Mijn montuur is nog goed, maar de glazen niet

Spring binnen, we slijpen nieuwe glazen voor jou. Zo passen ze in een bestaande montuur. En daar rekenen we geen meerkost voor aan. Jij geholpen en wij content. Dat is één van de vele redenen waarom klanten bij Brilart komen én blijven.

5. Ik ben geïnformeerd en wil zeer specifieke glazen in mijn bril

Geen probleem! Wij zijn onafhankelijk en werken met elke glasleverancier samen. Ons doel is het beste glas te vinden voor onze klant. Wij dienen onze klanten! Jij staat centraal en daar doen we alles voor.

 

Om af te ronden: ben je op zoek naar een opticien met kennis van zaken, veel ervaring, een eigenzinnige collectie aan brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, lenzen, … Spring dan zeker eens binnen bij Brilart in Heule of Torhout. Een enthousiast team van opticien-optometristen staat klaar om jou te helpen.