BINOCHE

Trends moeten niet gevolgd, maar gemaakt worden: dat is de visie van het Belgische brillenmerk Binôche. De ontwerpers van dit merk zijn altijd op zoek naar manieren om hun designs te vernieuwen en om opvallende monturen te creëren. Hierbij maken ze gebruik van hoogwaardige en moderne materialen, zoals metaal en acetaat. Het resultaat is een brillencollectie met opvallende kleuren, speelse vormen en materialen die alles kunnen doorstaan.

Wil je de unieke collectie van

BINÔCHE bij Brilart ontdekken?

Al sinds 1996 creëert het Belgische merk Binôche de mooiste brillen met een eigentijdse stijl. Het merk heeft zijn naam te danken aan de twee oprichters van Binôche: Biche en Gino. Zij wilden een brillenmerk creëren dat opvallende designs zou maken met een eigenwijze twist.

 

Outside the box denken is dan ook een van de specialiteiten van dit label. Zo waren zij de eersten die een tweekleurige bril introduceerden, een trend die nu niet meer weg te denken is uit de brillenwereld.

iedereen vindt wel een bril die hij of zij liefst iedere dag wil dragen

Ondanks dat de ontwerpers niet bang zijn om opvallende kleuren in hun designs te verwerken, vind je ook veel ingetogen designs terug in de collecties van Binôche. Op deze manier worden vernieuwende trends gecombineerd met tijdloze monturen, zodat iedereen wel een bril vindt die hij of zij liefst iedere dag wil dragen.

 

De monturen van Binôche worden stuk voor stuk geproduceerd in Frankrijk en Italië, waar oog voor detail hoog in het vaandel staat. Dankzij een nauwkeurige afwerking en het gebruik van de beste materialen, weet Binôche altijd brillen van de hoogste kwaliteit te maken.

Nieuwe brillen van BINOCHE