CARRERA

Al meer dan zestig jaar kiest Carrera voor elegante en innovatieve designs. In het uitgebreide assortiment van Carrera vind je zeker wat je zoekt. Wist je dat de naam ‘Carrera’ Spaans is en het ‘race’ betekent?

 

In de jaren 50 startte Wilhelm Anger, met een grote liefde voor racen, de productie van het merk in Oostenrijk. Hij liet zich inspireren door de Carrera Panamericana, een race-event op de openbare weg dat tijdens de jaren 50 plaatsvond in Mexico. Met de modieuze Carrera-brillen maak je een statement.

Wil je de unieke collectie van

CARRERA bij Brilart ontdekken?

Met een gedeelde passie voor design en technologie sloeg hij later de handen in elkaar met Ferdinand Porsche van Porsche Design. De nieuwe stijl was in een mum van tijd succesvol en stond symbool voor durf en elegantie.

 

Vandaag zijn dat nog altijd kernwoorden van het merk. De sportieve monturen stralen elegantie uit en liggen telkens in lijn met de laatste trends. Het iconische logo is een ware eyecatcher. Een bril van Carrera is een absolute musthave voor elke modebewuste klant. Carrera is voor mensen die volgens hun eigen regels leven, zich voortdurend uitdagen en willen onderscheiden van anderen.