CELINE

Wie niet bang is om te experimenteren, is bij het modemerk Céline aan het juiste adres. Dit label creëert edgy en speelse monturen die tegelijkertijd een minimalistische vorm hebben. Dat maakt ze modern, maar ook een tikkeltje eigenzinnig. De ontwerpers van Céline doen er alles aan om jou te verrassen met spannende designs die echt uniek zijn.

Wil je de unieke collectie van

CELINE bij Brilart ontdekken?

Het was 1945 toen het Franse modemerk Céline om de hoek kwam kijken. In eerste instantie maakte het label alleen maar kinderschoenen, maar al snel werden vrouwenschoenen en accessoires aan het merk toegevoegd. Daar hoort natuurlijk ook een uitgebreide collectie brillen bij. 

 

Door de jaren heen heeft Céline een eigen stijl ontwikkeld: minimalistisch, speels en vrouwelijk. Alle monturen van het merk hebben typische strakke lijnen en een oversized formaat. Ook het kleurgebruik is ingetogen, met zwart, bruin en beige als de meest voorkomende kleuren. 

Céline een brillenmerk voor modeliefhebbers die graag een statement maken met hun bril

Toch is het merk niet bang om te experimenteren. Zo hebben veel Céline brillen een aparte vorm die helemaal aansluit op de trends van nu. Hier en daar vind je ook een uitgesproken kleur in de collecties terug. Dat maakt Céline een brillenmerk voor modeliefhebbers die graag een statement maken met hun bril. Je herkent de monturen van het label aan de drie iconische stipjes die de pootjes sieren, maar de experimentele stijl van Céline is ook onmisbaar. Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Ieder montuur wordt gemaakt van hoogwaardig acetaat dat jarenlang mooi blijft. 

 

Ben je dus op zoek naar een trendy bril en wil je echt een blikvanger kopen? Reserveer dan de Céline bril van jouw voorkeur bij Brilart.