FACONNABLE

Wie zegt dat kinderen geen behoefte hebben aan hoogwaardige designs? De ontwerpers van Façonnable weten wel beter. Zij maken strakke, moderne en speelse monturen voor modieuze kids. De designs zijn geïnspireerd op de stralende look van de Franse Rivièra, waar filmsterren in hun prachtige outfits over de boulevard struinen.

Wil je de unieke collectie van

FAÇONNABLE bij Brilart ontdekken?

In 1950 begon de Fransman Jean Goldberg een kleine kledingzaak in Nice. Hij ontwierp zijn eigen kleding, altijd met een stijlvolle en elegante look. Dat sloeg in een mum van tijd aan bij de talloze filmsterren die door de zonnige straten van Nice liepen. Het modemerk breidde zich uit en binnen de kortste keren werd het tijd om accessoires te maken.

 

Dat was de geboorte van de brillenlijn van Façonnable. De look van deze brillen? Verfijnd en alsof ze rechtstreeks uit een kleine boetiek kwamen. Nu is er ook Façonnable voor kinderen, zodat zelfs de allerkleinsten de tijdloze designs van dit merk kunnen uitproberen. Façonnable valt op doordat de monturen uitgesproken zijn. Met felle kleuren, unieke vormen en speelse prints is iedere bril een klein kunstwerk.

Wie zegt dat kinderen geen behoefte hebben aan hoogwaardige designs?

Tegelijkertijd is er ook de kwaliteit van alle monturen. Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat iedere bril jarenlang mooi blijft, zelfs wanneer de kinderen volop spelen. De designs van Façonnable voor kinderen zijn geschikt van zes tot twaalf jaar. Zo lopen zij iedere dag rond met een stijlvolle bril die niet zou misstaan bij een net pak of een stijlvol kleedje. Tegelijkertijd zijn de monturen speels genoeg om ze te combineren met een stoere spijkerbroek.