JULBO

Tijdens het sporten wil je optimaal kunnen presteren, wat de designers van het brillenmerk Julbo maar al te goed begrijpen. Daarom ontwikkelen zij stijlvolle en praktische brillen voor alle sporters.

Wil je de unieke collectie van

JULBO bij Brilart ontdekken?

Al in 1888 stichtte Jules Baud zijn brillenmerk Julbo. Vanaf het eerste moment deed dit merk er alles aan om te innoveren, meestal met het oog op sportievelingen. Zo was Julbo het eerste merk dat brillen ontwikkelde voor alpinisten. Deze brillen boden genoeg bescherming tegen de zon, maar hadden ook een ingebouwde filter tegen lichtweerkaatsing in de sneeuw. 

 

Dat was slechts het begin, want door de jaren heen ontwikkelden de ontwerpers van Julbo de ene na de andere sportbril. Zo heeft het merk een uitgebreide brillencollectie voor onder andere zeilers, fietsers, hardlopers, skiërs, surfers en bergbeklimmers. 

Ieder design is perfect afgestemd op de behoeften van sporters

Ieder design is perfect afgestemd op de behoeften van sporters. Zo zijn de brillen waterbestendig, blijven ze perfect op hun plek zitten tijdens het sporten en beschermen ze je ogen tegen de wind. Tel hier een krachtige uv-bescherming bij op en je hebt de droombril voor iedere avonturier. 

 

De monturen van Julbo zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Zo hebben de brillen opvallende kleuren, spiegelende glazen en veelzijdige vormen. Ga voor een rechthoekig montuur of houd het speels door voor en bril met ronde glazen te kiezen. 

 

Bij Brilart vind je een uitgebreide collectie monturen van Julbo. Reserveer je favoriete sportbril nu online en wij leggen hem voor je klaar in een winkel naar keuze.

Nieuwe brillen van JULBO