LITTLE PAUL & JOE

Kinderbrillen die gewoon met de mode meegaan: dat is wat Little Paul & Joe belooft. Dit merk specialiseert zich in trendy designs die ideaal zijn voor modebewuste kinderen. De monturen zijn volwassen en stijlvol, met een klein speels randje dat ieder kinderhart sneller laat kloppen. Ontdek de kwaliteit van Little Paul & Joe.

Wil je de unieke collectie van

LITTLE PAUL & JOE bij Brilart ontdekken?

Waarom zouden alleen volwassenen rond kunnen lopen met trendy brillen met opvallende monturen? Dat was de gedachte van het brillenmerk Paul & Joe, toen zij in 2012 de brillenlijn Little Paul & Joe oprichtten. Sinds die tijd maakt dit merk stijlvolle monturen voor de allerkleinsten in de leeftijden van zes tot twaalf jaar.

 

Verfijnde vormen, elegante kleuren en kwalitatieve materialen maken deze collectie tot een groot succes. De designs hebben hier en daar een stoere touch, zodat ieder kind zich groot en volwassen kan voelen. De ontwerpers van Little Paul & Joe volgen hierbij de laatste trends op het gebied van eyewear. Ze laten zich niet afschrikken door volwassen monturen, en geven hun ontwerpen graag een opvallende twist. Dat maakt het merk perfect voor kinderen: zij zijn namelijk niet bang om uitgesproken designs te dragen.

Verfijnde vormen, elegante kleuren en kwalitatieve materialen maken deze collectie tot een groot succes.

Little Paul & Joe weet bovendien hoe belangrijk het is om kwaliteit te leveren. Kinderen zitten geen moment van de dag stil, en daar moet een goed montuur op voorbereid zijn. Hoogwaardige materialen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor brillen die zonder problemen tegen een stootje kunnen.

Nieuwe brillen van LITTLE PAUL & JOE