LUNOR

Lunors visie, als fabrikant van brillen, is om een compromisloze impact te maken op basis van kwaliteit bovenop hun meesterlijk en consistent vakmanschap. Lunette d'Or was waar het allemaal mee begon, en waar ze uiteindelijk naam mee kregen is het huidige Lunor. Hoewel ‘d’Or’ uit de naam verdween blijft goud deel uitmaken van al onze stukken.

Wil je de unieke collectie van

LUNOR bij Brilart ontdekken?

Om de frames een uitzonderlijk mooie en langdurige glans te geven, gebruiken ze tot vier lagen fijn metaal. Omdat een glans voor Lunor nooit glanzend genoeg is, worden de frames in de loop van 10 dagen zorgvuldig gepolijst en in de laatste stap met de hand hoogglanzend afgewerkt.

 

Alleen de onderste kop van de speciaal ontworpen schroef, rust op de lens om elk risico van glasbreuk te minimaliseren. De veerloos, geklonken scharnier van Lunor met de klassieke dubbele klinknagels zijn een essentiële factor in het ongewoon hoge niveau van comfort en de legendarische duurzaamheid. Het zit hem in de Lunorschroef met de bolle kop, de Lunor W-vormige brug, en de Lunor titanium pads. Dat resulteert in de voelbaar verfijnde oppervlaktebehandeling.

De brug

Uitstekend comfort dankzij vijf jaar onderzoek en ontwikkeling. Lunors zadelbrugframes rusten direct op de neus en verdelen het gewicht gelijkmatig over de frames. De titanium pads van Lunor zorgen voor een perfecte pasvorm en maximaal draagcomfort. Dankzij hoogwaardige materialen en topvakmanschap.

 

Het scharnier

Het karakteristieke Lunorscharnier is direct herkenbaar en dient als kwaliteitsmerk. Onze speciaal ontwikkelde gefreesde scharnier en functionele klinknagels zorgen voor een duurzaam product.

 

De échte sterkte van Lunorbrillen

Het is eigen aan Lunor om een natuurlijke harmonie te waarderen. Wij gebruiken uitsluitend geselecteerd hout uit inheemse bossen, en onze lederen kisten zijn genaaid uit zacht rundsleder. Samen met een precies geproduceerde brillendoos en hoogwaardige microvezeldoek, worden Lunormonturen een echte ervaring en eye-opener.

Nieuwe brillen van LUNOR