MATSUDA

Met avant-garde designs en een oog voor klassieke monturen is Matsuda in een mum van tijd een van de meest vooruitstrevende modemerken in Japan geworden. De monturen van het merk hebben dezelfde vooruitstrevende stijl en worden bovendien op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierdoor weet Matsuda altijd de beste kwaliteit te leveren.

Wil je de unieke collectie van

MATSUDA bij Brilart ontdekken?

Wie zoekt naar opvallende monturen met verfrissende kleuren en materialen, is bij Matsuda aan het juiste adres. Dit Japanse merk springt namelijk in het oog vanwege de gedurfde combinaties die de designers maken. Ieder montuur heeft wel een gewaagde pasvorm, een unieke kleur of een subtiel gouden of zilveren detail.

 

De ontwerpers combineren klassieke brilmonturen met de laatste trends op vlak van accessoires, wat zorgt voor prachtige designs die je met plezier draagt. Matsuda is bovendien een merk dat veel waarde hecht aan puur vakmanschap. Daarom worden alle brillen van dit merk volledig met de hand gemaakt. De ontwerpers van de brillen leggen hun hart en ziel in ieder design en zorgen er vervolgens voor dat elk montuur met liefde wordt gemaakt.

Matsuda monturen doorstaan

de tand des tijds als geen ander

Hierbij maakt Matsuda altijd gebruik van de meest kwalitatieve materialen. Titanium, sterling zilver en puur goud komen allemaal voor in de vooruitstrevende collecties van het merk. Het spreekt dus voor zich dat deze monturen de tand des tijds als geen ander doorstaan. Heb je eenmaal een design van Matsuda in je collectie, dan heb je hier jarenlang profijt van.

 

Ontdek dus het vakmanschap dat dit Japanse merk te bieden heeft en shop Matsuda nu in onze webshop.

Nieuwe brillen van MATSUDA