SERENGETI

Innovatie zit in het bloed van Serengeti. Dit Amerikaanse merk timmert al tientallen jaren aan de weg om een van de meest vernieuwende brillenmerken ter wereld te zijn. Dat lukt, want iedere bril van Serengeti is weer beter dan de vorige. Monturen met een tijdloze look maken het plaatje compleet.

Wil je de unieke collectie van

SERENGETI bij Brilart ontdekken?

Technische vooruitstrevendheid is een van de belangrijkste kwaliteiten die Serengeti te bieden heeft. De brillen van dit merk zijn altijd voorzien van de meest moderne snufjes, waardoor je ze met veel plezier draagt. Denk bijvoorbeeld aan special control filters in de lens die ervoor zorgen dat de tint zich moeiteloos aanpast aan het licht. Daarnaast zijn de lenzen ook in staat om de glans en weerspiegeling van de zon weg te filteren, zodat jij altijd helder zicht hebt.

tijdloze brillen met opvallende printjes van hoge kwaliteit

Deze speciale features zorgen ervoor dat iedere bril van Serengeti geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daarbij profiteer je ook van een opvallend design dat je met ontzettend veel liefde draagt. De designers van dit merk vinden het leuk om te spelen met klassieke monturen, maar geven deze graag een modern tintje. Zo wordt een simpel zwart montuur opgeleukt met kleurrijke lenzen of vind je tijdloze brillen met een opvallende print in de collectie. Hoge kwaliteit gaat namelijk moeiteloos samen met een speelse look, dat weet Serengeti ook.

 

Ben jij op zoek naar een bril die optimaal presteert in iedere omstandigheid? Dan zit je goed bij dit moderne merk. Bekijk het ruime assortiment in onze webshop en schaf je een gloednieuw montuur van Serengeti aan.

Nieuwe brillen van SERENGETI