TOD'S

Als het gaat om trendy accessoires, weten de Italianen precies wat ze doen. Het is dus niet gek dat het Italiaanse merk Tod's bij de meest vooruitstrevende brillenmerken van het moment hoort. Dit merk is altijd op zoek naar vernieuwende manieren om klassieke monturen trendy te maken. De ontwerpers gebruiken daarbij alleen simpele en effectieve methodes: ingetogen kleuren, strakke lijnen en hoogwaardige materialen maken iedere bril compleet.

Wil je de unieke collectie van

TOD’S bij Brilart ontdekken?

Het begin van het merk Tod's ligt in de jaren ‘20, waar Tod's oorspronkelijk begon als een schoenenmerk in Italië. Het kleine familiebedrijf is door de jaren heen gegroeid, en begon zich ook te richten op mode en accessoires. In 2008 werd de eerste brillenlijn geïntroduceerd. De ontwerpers wisten vanaf het eerste moment wat ze wilden: een brillenlijn met no-nonsense monturen die functioneel en stijlvol zijn.

 

Deze functionaliteit wordt gerealiseerd doordat het merk altijd de beste materialen gebruikt. Deze worden op een vakkundige manier in ieder montuur verwerkt, waardoor er een luxe en lichtgewicht bril ontstaat die tegen een stootje kan.

altijd op zoek naar vernieuwende manieren om klassieke monturen trendy te maken

De stijl van Tod's is dan ook simpel en effectief: strakke lijnen en eenvoudige vormen maken ieder design tijdloos. Hierbij worden opvallende details niet vergeten. Zo vind je in sommige monturen het iconische vlechtwerk van het merk terug, terwijl subtiele kleurdetails ook bij de stijl van Tod's horen.

 

Moderne invloeden worden hierbij moeiteloos vermengd met vintage designs. De schoonheid van het verleden is namelijk een grote inspiratiebron voor de ontwerpers van dit Italiaanse merk.

 

Lijkt het jou heerlijk om rond te lopen met de vakkundig gemaakte brillen van dit label? Bekijk dan ons aanbod in de webshop om te zien welke Tod's bril bij jouw persoonlijke stijl past!