VERY FRENCH GANGSTERS

Kinderen zijn speels, vrolijk en willen er bovendien trendy bijlopen. Daar wil het Franse brillenmerk Very French Gangsters graag mee helpen, want de ontwerpers van dit label doen er alles aan om hippe kinderbrillen te maken. Vrolijke kleurtjes worden moeiteloos afgewisseld met speelse vormen, zodat ieder kind de perfecte bril kan vinden. Dankzij het comfort van deze brillen is Very French Gangsters geschikt voor de allerkleinsten, want zelfs kinderen van drie jaar kunnen hier terecht.

Wil je de unieke collectie van

VERY FRENCH GANGSTERS bij Brilart ontdekken?

Anne Masanet en Karoline Bothorel-Bolzinger zijn trotse mama's en ook nog eens liefhebbers van brillen. Het is dus niet gek dat deze twee vrouwen hun eigen brillenmerk hebben opgezet dat zich specialiseert in het maken van hippe kinderbrillen. Kinderen van drie tot veertien jaar oud kunnen terecht bij Very French Gangsters. Het merk bestaat sinds 2012 en doet zijn best om trendy brillen te maken voor kinderen die hun speelsheid en creativiteit willen laten zien.

De ontwerpers hebben een voorliefde voor alles wat ondeugend, eigenwijs en vrolijk is

De ontwerpers hebben een voorliefde voor alles wat ondeugend, eigenwijs en vrolijk is en proberen deze eigenschappen over te brengen op hun designs. Daarom is de collectie van Very French Gangsters gevuld met kleurrijke monturen in speelse vormen.

 

De designers van dit merk zorgen er niet alleen voor dat iedere bril stijlvol en trendy is, want ook comfort is belangrijk voor de kleintjes. Flexibele monturen die moeiteloos meegroeien met ieder kind: dat is wat Very French Gangsters belooft. Dankzij de veelzijdige collectie is er genoeg keuze voor jongens en voor meisjes. Bovendien vind je hier niet alleen optische brillen, maar ook zonnebrillen. Zo weet je zeker dat je kleine ook in de zomer goed beschermd is.

 

Zoek je dus naar modieuze brillen die helemaal bij de belevingswereld van jouw kind passen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod brillen van Very French Gangsters in onze webshop!