Unifocale bril vanaf 145 euro*,
enkel bij BrilArt

Je partner voor een perfect zicht

De unifocale bril geeft je je zicht terug. Het is de perfecte startersbril voor dagdagelijks gebruik. Bril je voor het eerst, dan is de unifocale bril je eerste stap terug naar de wereld hoe die er altijd al heeft uitgezien: scherp, vol kleur en wijds. Uiteraard is deze bril meer dan enkel een bril voor beginners. Ook voor professionele brillendragers is de unifocale bril een onmisbare tool. Er is een stijl op maat van elk type: van klassiek tot trendy.

Batjes, ook in september

Een eerste, tweede, derde bril … Eigenlijk hoef je je niet in te houden, want met een unifocale bril vanaf 145 euro doe je ook buiten de batjes een ‘batje’. Met de start van het nieuwe schooljaar is het de perfecte gelegenheid om je zoon of dochter classy en trendy terug te laten keren naar de klasvriendjes. En als je er dan toch bent … Profiteer zelf ook van deze actie en ga samen met dochter, zoon of partner met een nieuw exemplaar de winter tegemoet.

BRILART_SEPTEMBER_BEELDEN_FB_ORGANISCH

All-in: 5 voor de prijs van 1 

Je stapt de winkel binnen en verlaat die met alles wat je nodig hebt. De all-inactie van Brilart omvat een gratis oogmeting, montuur, glazen, een hoes/case en brillendoekjes. Dat is 5 voor de prijs van 1. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Grijp ze nu!

De all-informule ‘Unifocale bril vanaf 145 euro’* omvat het volgende:

 

  1. gratis oogmeting

  2. montuur

  3. glazen

  4. hoes/case

  5. brillendoekjes

 

Profiteren van deze actie, dat doe je zo:

  Maak een afspraak

 Kom langs op het afgesproken moment

 Kies jouw unifocale bril uit

*Niet cumuleerbaar met andere promoties en enkel van toepassing op bepaalde types in het assortiment.