Voor het eerst een bril: maak je vooral geen zorgen!

Een oogmeting of een bezoek aan de oogarts wees uit dat je ogen een correctie nodig hebben. Voor sommige mensen kan dit als een shock binnenkomen. Nooit hadden ze stilgestaan bij de idee dat ze een bril (of lenzen) zouden moeten dragen. Daarom even een geruststelling: alles komt goed, bij Brilart helpen we jou verder bij het maken van alle keuzes!

“Bah, ik vind een bril maar niks” of “Yes, ik heb altijd al een bril willen dragen, maar mijn ogen waren te goed”, we horen vaak beide reacties. Hoe het nieuws ook binnenkwam, we kunnen je verder helpen. Misschien vind je toch een bril waarvan je vindt dat die je goed staat. Desnoods kan je nog altijd opteren voor lenzen. Het is maar wat je fijn vindt.

De opticien stelt je gerust

Bij Brilart moeten we soms psycholoog spelen. Mensen geruststellen is een deel van ons werk. Met een persoonlijk gesprek breken we het ijs. Eens de aanvaarding wat intreedt, kunnen we de volgende stap zetten. Peilen naar de stijl en voorkeuren. Heb je een specifieke voorkeur?

 

Nog nooit nagedacht over een bril die bij jou past? Opnieuw geen probleem. We helpen jou verder. In onze winkel kan je rustig rondwandelen. Hier en daar een bril passen en zo enkele ideeën opdoen. Wat je graag ziet, leg je aan de kant in een bakje. Keuzestress? Roep er gerust een medewerker bij. Zij helpen je met veel plezier verder.

 

Lees ook: Welke bril past bij mij?

Zo kies je je bril

Uiteindelijk maken we een selectie van een zestal brillen. Samen met iemand van Brilart doorlopen we alle opties. Twijfel je nog steeds en wil je de mening van iemand anders? Snel een WhatsApp of wat ook kan gebeuren: je neemt de montuur mee en legt die voor aan je vrouw, vriend of vader.

 

Tijdens het gesprek overlopen we trouwens meer dan enkel de keuze van de montuur. We halen ook de teruggave van de mutualiteiten aan of geven advies over het al dan niet doordragen van de bril. Je merkt het: we nemen de tijd voor elke klant en willen dat iedereen 100% tevreden naar buiten gaat.

 

Benieuwd wat Brilart voor jou kan doen? Starten met een professionele oogmeting is vaak de eerste stap.