Maak van elk montuur een zonnebril op sterkte

Zorgeloos van de zon genieten met een stijlvolle zonnebril? Het is dan wel leuk om te weten dat je ook met je zonnebril uitstekend kan zien. Dat is geen probleem bij Brilart, want bij ons transformeer je ieder montuur in een zonnebril op sterkte. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, maar ook de glazen van je bril zijn helemaal te personaliseren. Maar hoe vind je de perfecte zonnebril? Hier ontdek je de laatste trends en stijladvies voor jouw zonnebril.

Een zonnebril voor jouw gezichtsvorm

Je gezichtsvorm speelt een belangrijke rol bij het uitzoeken van het perfecte montuur. Over het algemeen zijn er vier verschillende gezichtsvormen: rechthoekig, hartvormig, ovaal en rond.

De vier gezichtsvormen: rechthoekig, hartvormig, ovaal en rond

Rechthoekige gezichten ogen wat zachter wanneer je een rond montuur draagt, zoals een klassieke pilotenbril. Een uitgesproken cat-eye past ook bij deze vorm. Hartvormige gezichten komen ook het beste tot hun recht met rondere monturen, terwijl ronde gezichten juist een rechthoekig montuur kunnen gebruiken. Ga bij voorkeur voor een model waarbij de onderkant van de glazen net wat smaller zijn dan de bovenkant. Heb je een ovalen gezichtsvorm? Dan heb je geluk, want vrijwel ieder montuur past bij jou.

De zonnebril trends van 2020

Wil jij er trendy bijlopen deze zomer? Dan is een oversized zonnebril een goede keuze. In 2020 zijn de meest populaire zonnebrillen groot, indrukwekkend en perfect om een statement mee te maken. Ga terug naar de jaren zeventig met een vlindermontuur of ga voor een futuristische uitstraling met een shield zonnebril.

Zonnebril trends 2020: iconische oversized monturen

Ook geometrische vormen zijn trendy, zoals grote vierkante brillen of modellen met een zeshoekig montuur. Het is wel belangrijk om de juiste balans te vinden, dus houd je de zonnebril liever rustig, kies dan voor een ingetogen kleur en een dun montuur.

Jouw zonnebril van Brilart

Ben je op zoek naar een kwalitatieve zonnebril waar je nog lang plezier van hebt? Dan ben je bij Brilart aan het juiste adres. Wij veranderen de mooiste monturen in een hippe, elegante of opvallende zonnebril op sterkte die jarenlang meegaat. Ben je benieuwd naar de glazen die we in onze zonnebrillen gebruiken? Dan is deze blog het lezen waard. Uiteraard voorzien we je altijd van passend advies, zodat je de perfecte kleur en pasvorm vindt.

Reserveer nu je favoriete montuur en kom passen in een van onze winkels.