Hollywood glamour met zonnebrillen van Tom Ford bij Brilart

Tom Ford is een ontwerper die rechtstreeks uit de wereld van Hollywood komt. Hij weet dus als geen ander welke modetrends het goed doen in het zonnige Los Angeles. Wat is een onmisbaar accessoire voor iedere acteur, zanger en kunstenaar? Een stijlvolle zonnebril natuurlijk! Daarom maakt dit trendy merk nu ook de mooiste zonnebrillen, waardoor je met smart wacht tot de zon weer gaat schijnen. Het merk laat zich inspireren door de grootste beroemdheden: van Whitney Houston tot Leonardo DiCaprio. De zonnebrillen van Tom Ford zijn zelfs te zien geweest in meerdere James Bond films.

Modern en gedetailleerd

Doordat de ontwerper zich laat inspireren door de laatste trends, is iedere Tom Ford zonnebril modern en vooruitstrevend. Monturen vallen op met unieke lijnen en vormen of hebben een opvallende kleur. Hierbij verliest de designer de oude glamour van Hollywood niet uit het oog. Daarom heeft het merk ook genoeg zonnebrillen met een klassieke uitstraling die je moeiteloos jaar na jaar draagt. Wel hebben de meest tijdloze designs altijd enkele opvallende details. Denk aan een simpele pilotenbril met een gouden randje of wayfarers met een gekleurde binnenzijde.

De beste kwaliteit

Een Tom Ford zonnebril draag je niet alleen als accessoire. Deze items hebben namelijk ook een belangrijke functie: ze moeten je ogen beschermen. Daarom is het maar al te goed dat dit merk waarde hecht aan het gebruik van kwalitatieve materialen. De lenzen van iedere bril worden voorzien van een speciale laag die schadelijke stralen tegenhoudt. Zo geniet je optimaal van de zon, zonder je ogen te beschadigen. Daarnaast worden de monturen ook van hoogwaardige materialen gemaakt. Zo kunnen ze zeker tegen een stootje en is het geen enkel probleem wanneer jij je favoriete Tom Ford zonnebril het liefst elke dag draagt.

 

Lees meer over Tom Ford

Tom Ford zonnebrillen bij Brilart

Wil jij rondlopen in een van de trendy designs die Tom Ford maakt? Dan ben je bij Brilart aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie Tom Ford zonnebrillen, waarbij de ene bril nog modieuzer is dan de ander. Neem dus vooral een kijkje in ons assortiment en shop jouw nieuwe Tom Ford zonnebril bij Brilart.