TOM FORD

Als heus mode-icoon wist de Amerikaanse Tom Ford maar al te goed waar modieuze mannen en vrouwen naar op zoek zijn. Een eigen modemerk kon dus niet uitblijven, inclusief trendy brillen die de collecties compleet maken. Een tikkeltje eigenwijs, maar wel glamoureus: dat is de stijl van dit bekende label.

Wil je de unieke collectie van

TOM FORD bij Brilart ontdekken?

Tom Ford laat zich al jaren inspireren door de glamour van Hollywood. Hier is het iedere dag weer belangrijk om een statement te maken, en dat doe je natuurlijk met de juiste accessoires. De brillen van dit merk zijn daarom opvallend en uniek, maar wel met de tijdloze look die bij Hollywood hoort.

 

Moderne invloeden worden moeiteloos vermengd met klassieke designs die zich al jarenlang hebben bewezen. Hierdoor raken de monturen van Tom Ford nooit uit de mode en passen ze bovendien bij vrijwel iedere look. Zo creëert het merk de perfecte allround accessoires voor iedere dag.

Tom Ford brillen zijn duurzaam, gemaakt van de beste materialen en worden met een oog voor detail ontworpen

De brillen van Tom Ford voldoen allemaal aan dezelfde kwaliteitseisen: ze zijn duurzaam, gemaakt van de beste materialen en worden met een oog voor detail ontworpen. Ieder montuur komt rechtstreeks uit Italië, waar de ontwerpers van het merk hun hart en ziel in ieder design leggen. Het resultaat is een brillenlijn met stijlvolle designs die bovendien de tand des tijds doorstaan. Dat maakt jouw bril van Tom Ford een onmisbare accessoire die je het liefste elke dag draagt.

 

Wil jij voortaan ook rondlopen met een van de nieuwste designs van dit vooruitstrevende modemerk? Shop dan jouw nieuwe Tom Ford bril in onze webshop!

Nieuwe brillen van TOM FORD